Chelsea'den 'Oscar'lık Performans: 1-2 - Son Dakika
Spor

Chelsea'den 'Oscar'lık Performans: 1-2

Chelsea\'den \'Oscar\'lık Performans: 1-2

Geçtiğimiz hafta Arsenal'i evinde deviren Chelsea, deplasmanda yine galip gelerek rapikleriyle olan puan farkını korudu.

18.10.2014 19:17

Premier Lig'in 8. haftasında lider Chelsea, Crystal Palace deplasmanından Oscar'ın müthiş performansıyla 2-1 galip ayrıldı.

İlk yarısını 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 önde kapatan Maviler, rakibinin de 10 kişi kalmasıyla oyuna ağırlığını koydu ve deplasmandan 3 puanı çıkardı.

Chelsea'nin gollerini Oscar ve Fabregas kaydederken, deplasman ekibinin tek golü son dakikada Campbell'den geldi.

Maça hızlı başlayan Chelsea, henüz 6. dakikada Brezilyalı yıldız Oscar ile 1-0 öne geçti. Golden sonra rahatlayan Londra ekibi, orta sahada yaptığı paslarla rakibinin oyun kurmasına engel oldu. İlk yarının sonlarına doğru İspanyol sol bek Azpilicueta, direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İlk yarının kalan dakikalarında etkili bir pozisyon olmayınca deplasman ekibi soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıya bir kişi eksik başlayan Chelsea'yi, Delaney'in ikinci sarı karttan oyundan atılmasıyla oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Maçın 51. dakikasında ilk golü atan Oscar, bu sefer Cesc Fabregas'a asist yaptı ve Chelsea 2-0'lık üstünlüğü sağladı. Kalan dakikalarda oyunu kontrol eden deplasman ekibi 90. dakikada Fraizer Campbell'in golüne engel olamayınca sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Chelsea bu galibiyetin ardından puanını 22'ye yükseltti ve Manchester City ile 5 puanlık farkı korudu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea'den 'Oscar'lık Performans: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement