Chelsea, City Maçını Unutmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Chelsea, City Maçını Unutmak İstiyor

Chelsea, City Maçını Unutmak İstiyor

Geçen hafta son dakikalarda gelen Manchester City beraberliğiyle morallerin bozulduğu Chelsea, sezona flaş bir başlangıç yapan Aston Villa'yı ağırlayacak.

26.09.2014 17:15

Premier Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Jose Mourinho'nun Chelsea'si, Stamford Bridge'de Cumartesi günü Aston Villa'yı konuk edecek.

Londra ekibi, Pazar günü son şampiyon Manchester City ile Etihad Stadı'nda 1-1 beraere kalırken, Portekizli teknik adamın gözden çıkardığı eski öğrencisi Frank Lampard'ın golüne engel olamamış ve sahadan 1 puanla ayrılmıştı.

Çarşamba günü Lig Kupası'nda Bolton Wanderers'ı 2-1'lik skorla saf dışı eden Maviler, takımın önemli isimlerini dinlendirirken, hafta sonu oynanacak mücadelede Diego Costa gibi isimlerin sahada olması bekleniyor.

Eski takımına karşı forma giyecek Gary Cahill için ise mücadele ayrı bir önem taşıyor. 28 yaşındaki futbolcu, müsabakayla ilgili olarak Chelsea'nin resmi sitesine verdiği demeçte, "Villa'da çok güzel zamanlar geçirdim. Onlara çok şey borçluyum. Bu sezona iyi başladık. Son maçı saymazsak, en zor sınavlarımızdan birini vereceğimizden şüphem yok. Namağlup ilerliyoruz ve takımın özgüveni yerinde." ifadelerini kullandı.CHELSEA TAM KADRO DÖNÜYOR

Chelsea'de hafta içi antrenmanlara başlayan Brezilyalı orta saha Ramires tekrar sahalara dönecek. Ancak Villa'da sakatlıkları bulunan isimlerin maça yetişmesinin çok zor olacağı belirtildi.

Teknik direktör Paul Lambert, Perşembe günü yaptığı açıklamada, Christian Benteke ve Libor Kozak'ın uzun süreli sakatlıkları devam ederken, Ron Vlaar'ın da yetişmesinin mümkün olmadığı kaydedildi.

Lige iyi başlayan Aston Villa, son maçta Villa Park'ta oynanan mücadelede Tottenham'da Ashley Westwood, Nathan Baker ve Darren Bent'in gollerine engel olamayarak sezonun ilk mağlubiyetiyle tanıştı.

İlk yarım saat geçildikten sonra üst üste goller bulan Tottenham, 10 dakikalık süre içerisinde 3 gol bularak rakibini maçtan düşürdü.

Lambert'in talebelerin Chelsea ile son karşılaşmasında sahadan Fabian Delph'in son dakika golüyle galip ayrıldı. Brezilyalı ikili Willian ve Ramires kırmızı kart gördüğü maçta Londra temsilcisi şok bir mağlubiyet aldı.

Chelsea'ye bu sene de zor anlar yaşatacaklarını iddia eden Westwood, geçen sene 2-1'lik skorla yenildikleri maça atfen, "Geçen sene oldukça zorlu bir virajdan geçerken buraya geldik. Hafta içinde oynamamıza rağmen iyi mücadele ettik. Ancak şanssızdık. Bu sene yine özgüvenimiz yerinde geliyoruz." şeklinde konuştu.MUHTEMEL KADROLARChelsea'nin muhtemel ilk 11'i: Courtois, Cahill, Terry, Ivanovic, Azpilicueta, Matic, Fabregas, Willian, Oscar, Hazard, CostaAston Villa'nın muhtemel ilk 11'i: Guzan, Baker, Senderos, Cissokho, Hutton, Delph, Westwood, Cleverley, Richardson, Weimann, Agbonlahor

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea, City Maçını Unutmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement