Çeşme'de kız arkadaşlarıyla eğlenen Sergen Yalçın'a yorum yağdı: Ersun Yanal vakası yükleniyor - Son Dakika
Spor

Çeşme'de kız arkadaşlarıyla eğlenen Sergen Yalçın'a yorum yağdı: Ersun Yanal vakası yükleniyor

Çeşme\'de kız arkadaşlarıyla eğlenen Sergen Yalçın\'a yorum yağdı: Ersun Yanal vakası yükleniyor

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, İzmir Çeşme'de sevgilisi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte tatil yapıyor. Sosyal medyada Ukraynalı kız arkadaşı ve yanındaki iki kadın ile fotoğrafı paylaşılan Yalçın gündeme oturdu. Futbolseverler başarılı teknik adamın bu fotoğrafıyla ilgili, "Hocam hani kartallar yalnız uçardı" ve "Ersun Yanal vakası yükleniyor" gibi yorumlarda bulundu.

05.06.2021 14:39  Güncelleme: 14:45

Sergen Yalçın'ın tatili son sürat devam ediyor. Sezonu çifte kupayla kapatan başarılı teknik adam, İstanbul'a işleri için gelmesinin ardından İzmir Çeşme'ye arkadaşlarının yanına geri döndü. Yaklaşık 2 haftadır Çeşme'de arkadaşlarıyla bir villada doyasıya eğlenen Yalçın'ın tatil fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Son paylaşılan fotoğraf ise sosyal medyayı salladı.

Çeşme'de kız arkadaşlarıyla eğlenen Sergen Yalçın'a olay yorum: Ersun Yanal vakası yükleniyor

"ERSUN YANAL VAKASI İKİ"

Sergen Yalçın için sosyal medyada yüzlerce yorum yapıldı. "Hocam hani kartallar yalnız uçardı" ve "Ersun Yanal vakası iki" yorumları büyük etkileşim aldı.

Çeşme'de kız arkadaşlarıyla eğlenen Sergen Yalçın'a olay yorum: Ersun Yanal vakası yükleniyor

YANAL'IN AYRILIK SEBEBİ OLDU

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde Aziz Yıldırım'ın, "Kadın arkadaşlarına göre antrenman programı belirliyor" ifadesinin ardından başarılı hoca ile yollar ayrılmıştı.

Çeşme'de kız arkadaşlarıyla eğlenen Sergen Yalçın'a olay yorum: Ersun Yanal vakası yükleniyor

Son Dakika Spor Çeşme'de kız arkadaşlarıyla eğlenen Sergen Yalçın'a yorum yağdı: Ersun Yanal vakası yükleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kadir Yıldız: Sergen Yalçına kimse laf edemez,onlar kendi işine baksın 36 32 Yanıtla
  • Kadir Yıldız: Artık kadroyu bunlarla kurar,merak ettiğim Abubakakarın yerine hangisini santrafor oynatacak ??.Şaka bir yana iyi tatiller diliyorum Sergen Yalçına,dinlenmeyi herkesten çok hak etti. 34 17 Yanıtla

Advertisement