Çermik Anadolu Lisesinde Bahar Şenlikleri - Son Dakika
Spor

Çermik Anadolu Lisesinde Bahar Şenlikleri

Çermik Anadolu Lisesinde Bahar Şenlikleri

Diyarbakır'ın Çermik İlçesi Anadolu Lisesinde bahar şenlikleri düzenlendi. Bahar şenliklerinde geleneksel oyunlara da yer verildi.

10.05.2014 13:02

Çermik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Güçlü koordinatörlüğünde yapılan bahar şenliklerine, öğrencilerin katılımı büyük oldu.

Bahar şenlikleri, kız-erkek karma takımlardan oluştu. 9'uncu sınıftan 7 takım, 10'uncu sınıftan 4 takım, 11'inci sınıftan 6 takım ve 12'nci sınıftan 4 takım olmak üzere 21 takım, bahar şenliği turnuvasına katıldı. Eğitim-öğretim yılının bitmesine az bir süre kala etkinliğin yapılmasından dolayı oldukça mutlu olan öğrenciler, böylelikle yılsonu ve sınavların streslerinden arınmış olduklarını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

Okul yetkilileri de öğrencilerin şenlikler ile farklı bir gün geçirdiklerini, yapılan turnuvaların adeta bir bayram havasında geçtiğini, öğrencilerin büyük bir azimle mücadele ederken, sporun kardeşlik olduğunu da unutmadıklarını vurguladılar. Bahar şenliklerinde öğrenciler, voleybol, masa tenisi, basketbol üç atış yarışmalarının yanı sıra halat çekme, el değdirerek bayrak koşusu, çift ayak atlama, kaşıkla pinpon topu taşıma yarışması, fasulye torbası atma oyunu ve çuval yarışı yapıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Çermik Anadolu Lisesinde Bahar Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement