Capello'ya Yeni Sözleşme - Son Dakika
Spor

Capello'ya Yeni Sözleşme

Capello\'ya Yeni Sözleşme

Rusya, İtalyan teknik adam Capello'nun sözleşmesini 4 yıl daha uzatma konunda prensipte anlaştı

16.11.2013 15:30

Rusya Futbol Federasyonu, teknik direktör Fabio Capello'nun sözleşmesini uzatma konusunda prensipte anlaştı.

Capello kalmak istiyor

Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko tarafından yapılan açıklamada, teknik direktör Fabio Capello ile federasyon yetkilileri arasında yapılan görüşmenin ardından İtalyan teknik adamın sözleşmesinin 4 yıl uzatılması yönünde prensipte anlaşıldığı belirtildi.

Mutko, Capello'nun avukatı ve en küçük oğlu Pier Filippo Capello'nun Perşembe günü detayları görüşmek için Moskova'da olmasının beklendiğini ifade etti.

Anlaşmanın kesin tarihi için birkaç seçenek olduğu, resmi sözleşmenin 6 aralıktaki Dünya Kupası kura çekiminin ardından duyurulacağı öğrenildi.

AC Milan, AS Roma, Juventus ve Real Madrid gibi kulüplere şampiyonluk yaşayan ve Milan'la bir de Şampiyonlar Ligi kazanan Capello daha sonra İngiltere'nin başına geçmiş, 2010 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne takımı taşımayı başarmış ancak İngiliz Futbol Federasyonu ile düştüğü anlaşmazlık sonucu 2012 Finalleri öncesi görevinden ayrılmıştı. Capello'lu Rusya; Dünya Kupası elemelerinde Portekiz, İsrail, Azerbaycan, Kuzey İrlanda ve Lüksemburg'un yer aldığı  F Grubu'nda 22 puanla lider olmuş ve 2014 Dünya Kupası'na doğrudan katılma hakkı elde etmişti.

Rus Spor Bakanı Mutko, Capello'nun 2018'de 72 yaşında olacağının hatırlatılması üzerine bunun bir engel teşkil edeceğine inanmadığını söyleyerek yakaladıkları momentumu kaybetmemelerinin önemli olduğunun altını çizdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Capello'ya Yeni Sözleşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement