Capello: Turu Juventus Geçecek - Son Dakika
Spor

Capello: Turu Juventus Geçecek

Capello: Turu Juventus Geçecek

Şu sıralarda Rusya Milli Takımı'nı çalıştıran Fabio Capello, 10 Aralık'taki Galatasaray-Juventus maçına yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı.

04.12.2013 10:31  Güncelleme: 10:39

Dev maça daha 1 hafta olmasına rağmen İtalyanlar klasikleşen çalışmalarına başladı! Capello, Juventus'un turu geçeceğini öne sürerken, "Yine de hakeme dikkat etmek lazım. İstanbul'daki atmosferden etkilenebilir" dedi.

"JUVENTUS TURU GEÇEN TARAF OLACAK"

İtalya Futbol Federasyonu'nun düzenlediği, İtalyan Futbolu Şöhretler Geçidi 2013'ün Floransa'daki ödül törenine katılan tecrübeli teknik adam, "Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde turu geçen taraf olacaktır.

"MAÇIN KADERİNİ HAKEM BELİRLEYECEK"

Ancak İstanbul'da çok sıcak bir ortam onları bekliyor. Bence hakem seçimi çok önemli. Hatta maçın kaderini hakem tercihleri belirleyecektir. İstanbul'daki taraftar atmosferinden etkilenmeyecek bir hakemin görevlendirilmesi gerekir" ifadesini kullandı. Bir dönem Juventus'u da çalıştıran, ancak şike operasyonu sonrası kulübüne kazandırdığı şampiyonluk elinden alınan Capello'nun bu sözleri, klasik İtalyan çalışması olarak yorumlandı.

ŞİMDİDEN BASKI YAPMAYA BAŞLADILAR

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesi için Galatasaray'dan puan alması gereken Juve'nin, İtalyan kamuoyuyla birlikte şimdiden UEFA'ya baskı yapmaya başladığı konuşuluyor. İki ekibin Torino'daki mücadelesi, aynı zamanda Roberto Mancini'nin de Galatasaray'daki ilk maçıydı ve 90 dakika 2-2'lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Capello: Turu Juventus Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement