Capello'nun Favorisi Real Madrid - Son Dakika
Spor

Capello'nun Favorisi Real Madrid

Capello'nun Favorisi Real Madrid

İtalyan hoca, eski kulübünün hem İspanya'da hem de Devler Ligi'nde şampiyon olacağını öne sürdü.

20.01.2014 21:01

Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde zirveye ulaşacak takımın Real Madrid olacağını öne sürdü.

1955'te Şampiyon Kulüpler Kupası ismiyle başlayan ve 1992/93 sezonundan itibaren Şampiyonlar Ligi ismiyle düzenlenen turnuvayı tam 9 kez kazanarak en fazla şampiyonluk gören takım olan Real Madrid, 2002'de finalde Leverkusen'i yenerek son kupasını aldı lakin geride kalan 11 sezonda Şampiyonlar Ligi'nde zirveye ulaşamadı. Marca'ya konuşan Capello ise uzun süreli hasretin bu sezon biteceğini belirtti.

İtalyan hoca, "Real Madrid, hem La Liga'da hem de 10'uncu kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanma konusunda favori. Barcelona'daki hoca değişikliği takımda değişikliğe yol açtı. Hızlılar, atak oyununu tercih ediyorlar ve çok gol atıyorlar ama daha gelişme dönemindeler" sözleriyle eski takımını favori gösterdi.

Capello, La Liga'daki şampiyonluk mücadelesi hakkında da "Şampiyonluk için 3 takımın mücadele ettiğini görmek beni memnun ediyor. Atletico da yarışa katıldı ve artık şampiyonluk mücadelesi Barcelona ve Real Madrid arasında geçmiyor" diyerek rekabeti övdü.

Fabio Capello, 1996/97 ve 2006/07 sezonlarında Real Madrid'i çalıştırdı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Capello'nun Favorisi Real Madrid - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement