Teknik Direktör Capello 2018'e Kadar Uzattı - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Capello 2018'e Kadar Uzattı

Teknik Direktör Capello 2018\'e Kadar Uzattı

Rusya milli takımının İtalyan hocası Fabio Capello, federasyon ile olan kontratını 2018 Dünya Kupası'nın sonuna kadar uzattı.

24.01.2014 17:06  Güncelleme: 17:13

"Ronaldo ve Messi kıyaslanmamalı"

67 yaşındaki İtalyan teknik adam Fabio Capello, 2014 Dünya Kupası sonrasında sona erecek olan konratını 4 yıl daha uzatarak 2018 Dünya Kupası'nın sonuna kadar güvenoyu almış oldu. Geçtiğimiz kasım ayında Spor Bakanı Vitaly Mutko, Capello ile her konuda anlaştıklarını ve kalan ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi imzaların atılacağını söylemişti. Bugün atılan imzaların ardından da iş resmiyete dökülmüş oldu.

Capello federasyon yetkililerine ve Mutko'ya teşekkürlerini iletirken, tecrübeli hocaya Rus basınından yapılan eleştiriler de bitmiş değil. Özellikle uzun süredir milli takım formasıyla gol atamayan Fedor Smolov'dan vazgeçemezken, şu an 12 golle ligin gol kralı olan Rostovlu Artem Dzyuba'yı kadroya almaması eleştirilerin başında geliyor.

Capello, Euro 2012 sonrası Dick Advocaat'tan boşalan teknik direktörlük görevine oturmuş ve Rusya'yı, Portekiz'in de bulunduğu 2014 Dünya Kupası eleme grubundan lider çıkartarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Rusya dünya kupasında Belçika, Cezayir ve Güney Kore'nin bulunduğu grupta mücadele edecek.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Teknik Direktör Capello 2018'e Kadar Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement