Canik Belediyespor Fark Attı - Son Dakika
Spor

Canik Belediyespor Fark Attı

Canik Belediyespor Fark Attı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nin (TKBL) 11.haftasında Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, kendi evinde karşılaştığı İstanbul Üniversitesi BGD'yi 60-46 yendi.

26.12.2012 21:26

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 11. haftasında Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, kendi evinde karşılaştığı İstanbul Üniversitesi BGD'yi 60-46 yendi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına karşılaşmayı değerlendiren Canik Belediyespor Baş Antrenörü Murat Alkaş, İstanbul Üniversitesi bu lige iyi yatırım yapan ve çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Çok kaliteli yabancı ve yerli oyuncuları var. Böyle bir takıma karşı kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutlamak istiyorum. İkinci yarı yaptığımız savunma çok iyiydi. İkinci yarıda belki de sezonun en iyi savunmalarından birini yaptık. Çok iyi hücum ettiğimizi söyleyemeyeceğim ama çok iyi savunma yaptık. Toplamda 62 tane ribaunt aldık. Önümüzde Mersin Büyükşehir Belediye maçı var. Üst sıralarda yer almak ve oralarda kalmak istiyoruz. Bunun içinde hafta sonu evinde oynayacağımız Mersin maçını kazanmamız gerekiyor" dedi.

Maçın genelinde çok top kaybı yaptıklarını vurgulayan Canik Belediyespor'lu sporcu Melike Bakırcıoğlu, "Maçın ilk devresinde başa baş bir oyun sergiledik. Ama maçın geneline baktığımızda çok top kaybı kaybederek hatalı oynadık. İstanbul Üniversitesi çok iyi bir takım ve çok iyi bir yatırım yapmış bir takım. Biz ev sahibi avantajını iyi kullandık. Zaman zaman kötü oynadık ama toparlanmasını bildik. Kazandığımız için mutluyuz. Bu maçı unutup, cumartesi günü oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediye maçına hazırlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BGD CEPHESİ

Canik Belediyespor'un çok iyi oynadığını ifade eden İstanbul Üniversitesi BGD Baş Antrenörü Hurşit Baytok, "Karadeniz geleneksel misafirperverliğinden dolayı Samsun bunu daha geniş alanlara da yaymış. Gelen her misafiri çok iyi ağırlıyorlar. Maça gelince Canik Belediyespor'u tebrik ediyorum. Çok iyi oynadılar. Biz kötü bir gönümüzdeydik. Onlar oyunu istediği gibi planladılar. Baş Antrenörleri Murat Alkış'ın istediği taktiği oyuncular aynen uyguladılar ve bizde buna cevap veremedik. Yollarının açık olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Maçta kötü oynadıklarını belirten İstanbul Üniversiteli oyuncu Esra Erden Atacan, "Böyle durumlarda çok fazla söylenecek bir şey olmuyor. Ribauntlarda rakip takım bizden biraz üstündü. Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Ben çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum ama bugün kötü oynadık. Bir takım gibi oynayamadık. Diğer haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Canik Belediyespor Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement