Caner Erkin skandalına Rıdvan Dilmen yorumu: Bunun dünyada benzeri yok - Son Dakika
Spor

Caner Erkin skandalına Rıdvan Dilmen yorumu: Bunun dünyada benzeri yok

Rıdvan Dilmen, Caner Erkin'in 3 maçlık cezasını çektikten sonra indirime giden TFF'yi topa tuttu. Dilmen, "Küfür falan etmiyor. 3 maç ceza veriyorsunuz. Bodrum ve Alanya maçlarında adam cezasını çekiyor, sonra 1 maça indiriyorsunuz. Bunun dünyada benzeri yoktur" ifadelerini kullandı.

07.01.2022 22:45  Güncelleme: 23:07

Karagümrük forması giyen Caner Erkin, Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Erkan Özdamar'a itirazlarından dolayı direkt kırmızı kart görmüştü. 3 maç ceza alan Caner, Bodrum ve Alanya maçlarında forma giymedi. Ardından cezası 1 maça indirildi.

Caner Erkin skandalına Rıdvan Dilmen'den ses getiren isyan: Bunun dünyada benzeri yok

"CANER'E BORCUNUZ VAR"

Rıdvan Dilmen, TFF'nin bu tutumunu çok sert şekilde eleştirdi. Dilmen, "Caner Erkin, 3 maç ceza aldı. Bodrumspor ve Alanyaspor maçlarında cezasını çekti, oynamadı. Daha sonra Tahkim Kurulu cezayı 1 maça indirdi. Caner'e 1 maç borçlusunuz. Bunun bir benzeri yoktur dünyada" yorumunu yaptı. Bu değerlendirme kısa sürede sosyal medya gündeminin zirvesine yerleşti.

Caner Erkin skandalına Rıdvan Dilmen yorumu: Bunun dünyada benzeri yok

Son Dakika Spor Caner Erkin skandalına Rıdvan Dilmen yorumu: Bunun dünyada benzeri yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bilal GÜL: 4 bakanın Trabzon doğumlu olduğu ülkede Galatasaray da oyuncularının virüs vakasıyla maçlara tam kadro çıkmaması Beşiktaş da hoca ve oyuncular pozitif yine maçlara çıkamıyacaklar Fenerbahçe hakemleri geçemiyor Gerisini siz anlayın artık 0 0 Yanıtla
  • Feyzi Kocakulak: Benim bildiğim cezalar lig maçındaysa lig maçlarında çekiliyor 0 0 Yanıtla

Advertisement