Çalışkan: Cenk'in İmzası, Drogba'nın Transferinden Daha Zor Oldu - Son Dakika
Spor

Çalışkan: Cenk'in İmzası, Drogba'nın Transferinden Daha Zor Oldu

Çalışkan: Cenk\'in İmzası, Drogba\'nın Transferinden Daha Zor Oldu

Menajer Ceylan Çalışkan, Cenk Tosun'un Everton'a rekor transferinin perde arkasını anlattı.

10.01.2018 12:05

Skorer | Menajer Ceylan Çalışkan, Premier Lig ekibi Everton'a imza atan Cenk Tosun'un transferinde yaşananları Habertürk TV'ye açıkladı.
Transferden önce Cenk Tosun'un babasıyla birlikte Everton Menajeri Sam Allardyce ile görüşme yaptığını ifade eden Çalışkan, "Allardyce bize Cenk'in 10 maçını izlediğini, sağ-sol ayağı ve kafasıyla goller attığını kendisini çok beğendiğini, Avrupa'nın en iyi santrforlarından biri olduğunu söyledi. Biz kendisine Cenk'in ilk 11'de oynamasının önemli olduğunu söyledik. Allardyce bize 'Yüzde yüz ilk 11'de oynatacağım' dedi" açıklamasını yaptı.
'Drogba transferinden daha zor oldu'
Cenk Tosun'un transferinde zorlu bir süreç geçirdiklerini vurgulayan Çalışkan şöyle devam etti: "Aradaki şartlar geldi-gitti. Zorlu bir süreç geçti. Drogba transferinden çok zorlu bir transfer oldu. Ama sonu iyi bitti. Çok mutluyum. Türkiye'den 28 milyon euroya bir oyuncu transfer oldu. Premier Lig haricinde Cenk Tosun'u alacak ülke az. Cenk'in 15-20 gol atıp daha büyük kulübe gideceğine inanıyorum. İş ahlakı iyi ve çalışkan bir futbolcu. Uyum sorunu olmayacak bir oyuncu. İnşallah her şey iyi giderse 50-60 milyon euro gibi rakamlara Premier Lig'in büyük kulüplerinden birine gider. Türk futbolu için bu transfer bir milat. Yusuf Yazıcı da iyi değerlendirilirse 25 milyon euro civarını görür. PR'ını iyi yapmak lazım."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Çalışkan: Cenk'in İmzası, Drogba'nın Transferinden Daha Zor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement