Çağdaş Atan'dan beklenmedik penaltı yorumu: Gördüğüm kadarıyla penaltı - Son Dakika
Spor

Çağdaş Atan'dan beklenmedik penaltı yorumu: Gördüğüm kadarıyla penaltı

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe'ye son dakikalarda 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Atan, Fenerbahçe'nin son dakikada kazandığı penaltı pozisyonunun penaltı olduğunu söyledi.

24.01.2024 23:16  Güncelleme: 23:20

Fenerbahçe'ye son dakikalarda 1-0 mağlup olan RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'YE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Mücadele hakkında konuşan Atan, "Bardağın dolu tarafından bakmamız gereken kısım, ilk yarıda rakibe birebir basarak başladık, geriden oyun kurdurmadık. Sonuçta daha sakin kalabilirdik saha içinde. 10 kişi kalmamız, bizi savunma yapmaya itti. Pozisyon yakaladık, pozisyon verdik. Son dakikadaki penaltı oyunun cilvesi, oyunun güzelliği. Fenerbahçe'ye bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

"GÖRDÜĞÜM KADARIYLA PENALTI"

Fenerbahçe'nin son anda kazandığı penaltı pozisyonu ile ilgili de konuşan teknik adam, "Penaltı pozisyonu verilebilecek bir penaltıymış. Arkası dönük olmasına rağmen kolu biraz büyüyünce top koluna çarpmış. Gördüğüm kadarıyla penaltı. Çok fazla hakem konusuna girmeyi sevmiyorum. Oyunda kalalım" şeklinde konuştu.

Çağdaş Atan\'dan beklenmedik penaltı yorumu: Gördüğüm kadarıyla penaltı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Çağdaş Atan'dan beklenmedik penaltı yorumu: Gördüğüm kadarıyla penaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kadir Can: GS maç yapsaydı penaltı değildi derdi bu arkadaş FENEV dua et hakeme 43 143 Yanıtla
    Osman Gültas: Zzzzuuuuurrrrhaaaa ufak kedicik 8 4 Alirıza Varol: BU ARKADAŞ BEŞİKTAŞLIDIR...YAŞIN KÜÇÜK BELLİ Kİ ABİSİ HATIRLAYAMAZSIN.... BÜYÜ DE GEL... 1 0
  • Ali Arslan: Helal olsun doğruyu konuşan merttir namert ise kivirir algı yapar malum hakem ve federasyon tarafından kollanan takım gibi, kimseyi satın almadan şerefli şampiyonluk için saldır kanarya 70 22 Yanıtla

Advertisement