Büyükçekmece'de 5. Körfez Açık Deniz Yüzme Yarışması düzenlendi - Son Dakika
Spor

Büyükçekmece'de 5. Körfez Açık Deniz Yüzme Yarışması düzenlendi

Büyükçekmece\'de 5. Körfez Açık Deniz Yüzme Yarışması düzenlendi

Büyükçekmece'de Türkiye Yüzme Federasyonu ve Boğaziçi Olimpik Yüzme Kulübü iş birliğiyle düzenlenen '5. Büyükçekmece Körfezi Açık Deniz Yüzme Yarışması'na 150 sporcu katıldı. Yarışmada 2 bin 500 metre ve 5 bin metre olmak üzere iki farklı parkurda yarışıldı. Yarışmanın ardından ödül töreni düzenlendi ve dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

10.07.2023 14:06
Büyükçekmece'de, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Boğaziçi Olimpik Yüzme Kulübü iş birliği ile '5. Büyükçekmece Körfezi Açık Deniz Yüzme Yarışması düzenlendi.

Yarışmaya 25 kadın, 125 erkek olmak üzere 150 sporcu katıldı. 5 bin metre mesafedeki yarışmaya 50 sporcu, 2 bin 500 metre mesafedeki yarışmaya 100 sporcu katıldı. Mimar Sinan Sahili'nde başlama anonsuyla birlikte yarış start alırken, sporcular bitiş noktası olan Büyükçekmece Albatros Sahili'ne kadar kulaç attı.

İKİ FARKLI PARKURDA YARIŞILDI

Uluslararası sporcuların da katıldığı yarışmada 2 bin 500 metre ve 5 bin metre olmak üzere iki parkurda yarışıldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Yarışma 5 yıldır devam ediyor ve her yıl daha fazla ilgi görüyor. Tüm yarışmacıları ve emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Yarışmanın ardından gerçekleşen ödül töreninde sporculara ödüllerini Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu ve Boğaziçi Olimpik Yüzme Kulübü Başkanı Ahmet Selami Vanlı takdim etti. Yarışmada dereceye giren sporcuların listesi şu şekilde oluştu:

"Genel Klasman Erkek 2.5 K

1- Ahmet Merev

2- Gökberk Çerçioğlu

3- Kaan Peyami Orhan

Genel Klasman Kadın 2.5 K

1- Nida Özdemir

2- Sena Saraç

3- Ayça Çelikbilek

Genel Klasman Erkek 5 K

1- M. Naeim Masri

2- Alper Gezmiş

3- Ali Oraloğlu

Genel Klasman Kadın 5 K

1- Sabahat Yasemin Altıntaş

2- Öykü Gökalp

3- Pınar Kaymaraz Kalaycı."


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Büyükçekmece'de 5. Körfez Açık Deniz Yüzme Yarışması düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement