Bursasporlu Serdar Aziz: "Yürekten Mücadele Ettik" - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Serdar Aziz: "Yürekten Mücadele Ettik"

Bursasporlu Serdar Aziz: "Yürekten Mücadele Ettik"

– BURSASPOR'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray beraberliğini değerlendirirken, "Yürekten mücadele ettik" dedi.

03.02.2013 11:53

– BURSASPOR'un savunma oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray beraberliğini değerlendirirken, "Yürekten mücadele ettik" dedi.

Galatasaray karşılaşmasının zor bir maç olduğunu ifade eden Serdar Aziz, "Zor maç oldu. Hedefleri olan iki takımın mücadelesiydi. Teknik direktörümüz istifa etmişti ve herkes moral bozukluğu bekliyordu. Mücadeleye profesyonelliğin gerektiği şekilde sahaya çıktık. Kazanan taraf biz olabilirdik. Yürekten mücadele ettik" diye konuştu. Taraftarların tribünleri doldurmasını da değerlendiren Serdar Aziz, bu konuda şunları söyledi:

"BİZ BU ATMOSFERE ALIŞIĞIZ"

"Tribünler tamamen doluydu. Biz Twente maçında dolu statta oynamıştık. 3-1 rakibimizi yenmiştik. Taraftarımız, Galatasaray maçında müthişti. Biz böyle atmosfere alışığız. Onların gücüyle sahaya çıkıp elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Keşke kazanıp 3 puanı taraftarımıza armağan edebilseydik."

OKAN DENİZ: "ÇOK İYİ BİR KADROMUZ VAR"

Bursaspor'un alt yapısından yetiştirdiği Okan Deniz ise Galatasaray maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. İki takım da çok iyi mücadele etti. Çok net pozisyonlarımız vardı. Taraftarın desteğiyle çok istekliydik. Galibiyet alamadık ama çok iyi mücadele ettik. İnşallah bu performansımızı diğer maçlara yansıtırsak üst seviyere çıkacağız. Biran önce zirveye oynamamız lazım. Çok iyi bir kadromuz var. İnşallah bu performansla daha iyi yerlere geleceğiz."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Serdar Aziz: 'Yürekten Mücadele Ettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement