Bursasporlu Ozan İpek Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Ozan İpek Açıklaması

Bursasporlu Ozan İpek Açıklaması

Bursaspor’un Kartepe’de yaptığı kampın üçüncü gününde basın mensupları ile bir araya gelen yeşil-beyazlı futbolcu Ozan İpek, geçen sezon yaşadığı sakatlık hakkında sorulan soru üzerine, “Ayağımı eskisi gibi hissediyorum” dedi.

09.07.2014 15:51

Bursaspor'un Kartepe'de yaptığı kampın üçüncü gününde basın mensupları ile bir araya gelen yeşil-beyazlı futbolcu Ozan İpek, geçen sezon yaşadığı sakatlık hakkında sorulan soru üzerine, "Ayağımı eskisi gibi hissediyorum" dedi.

Gelecek sezonun hazırlık çalışmaları kapsamında kamp için Kartepe'ye gelen Bursaspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kampın üçüncü gününde basın mensupları ile bir araya gelen yeşil-beyazlı oyuncu Ozan İpek, "Bildiğiniz gibi kamp çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güzel bir kamp geçiyor. Şu ana kadar Allah; sakatlık, kaza, bela vermedi kimseye. İyi bir çalışma ortamı var burada. İyi de çalışıyoruz. Yeni kondisyonerimiz geldi. Şenol hocanın eskiden de tanıdığı, genelde İspanya'da çalışmış, gayet iyi bir kondisyonerle çalışıyoruz. Yorucu oluyor ama buna tabi ki katlanmak zorundayız bu dönemde. Şu ana kadar ki durum bu. Tabi ki hazırlık maçı Cuma günü yapılacak. Tek bir maç ile hazırlanacağız ilk UEFA maçına. Bu bizim için dezavantaj olabilir ama sonuçta kendi gücümüzde olan bir takımla oynamayacağız. Daha at seviyede olan bir takımla oynayacağız. O da bize hazırlık maçı gibi gelecektir. Öyle olması lazım" dedi.

Geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlığın çok kötü bir zamana denk geldiğini belirten genç oyuncu Ozan İpek, "Geçen seneki sakatlık çok kötü bir zamana denk geldi. O sakatlığın süresi tabi ki 6 ay, 7 ay olarak hesaplanıyor ama tam hazır hale gelmeniz 8 ayı, 8 buçuk ayı buluyor. Bu sezonla alakalı, ayağım şu ana kadar gayet iyi. Eskisi gibi hissediyorum. Yani bu hissiyatı kazanmak çok zor bu ayakta. Bu sakatlıktan sonra. Ama şu ana kadar Allah'a şükür iyiyim. Eğer sakatlık, kaza, bela olmazsa ben kendimle alakalı sahada bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Sadece ayağımın iyi olmasını düşünüyorum şuan. Gerisi zaten saha içerisinde bana düşüyor ve o kolay kısım. Bunların olması tabi ki hem benim açımdan, hem dolayısıyla kulüp açısından bize iyi etki yapacak. Çünkü rekabetin olması her yerde başarıyı arttırır. Başarı da tabi ki Bursaspor adına gelecek, yarayacak bir şey. İyi transferler, iyi oyuncular, böyle olması herkesi mutlu etmesi lazım. Bizim için de en önemlisi, rekabet ortamının olması bize de daha iyi olmak için, daha iyi çalışma ve daha iyi ortam doğuracaktır" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Ozan İpek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement