Bursasporlu Futbolcular, Mudanya'da Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Futbolcular, Mudanya'da Öğrencilerle Buluştu

Bursasporlu Futbolcular, Mudanya\'da Öğrencilerle Buluştu

Bursasporlu futbolcular kaptan İbrahim Öztürk, Tuncay Şanlı, Ferhat Kiraz, Enes Ünal ve Harun Tekin, Mudanya'da öğrencilerle bir araya geldi.

26.12.2013 17:47  Güncelleme: 17:45

26.12.2013 - Bursasporlu futbolcular kaptan İbrahim Öztürk, Tuncay Şanlı, Ferhat Kiraz, Enes Ünal ve Harun Tekin, Mudanya'da öğrencilerle bir araya geldi.

Mudanya Mütarekespor Başkanı Fatih Pulat'ın organizasyonuyla gerçekleşen organizasyon çerçevesinde futbolcular önce Kaymakam Orhan Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. İlçe Belediye Başkanı Hasan Aktürk'ün de hazır bulunduğu ziyarette futbolcular, Kaymakam Çiftçi ve Aktürk'e imzalı Bursaspor forması hediye etti. Çiftçi, "Bursaspor, Süper Lig'in en önemli takımı. Bursaspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra ise Şükrü Çavuş-Sait Eroğlu İlkokulu'na gitti. Öğrenciler, futbolculara bol bol imza attırıp, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaptan İbrahim Öztürk, Mudanya'da öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını vurgulayarak, "Öğrencilerin ilgisi bizi mutlu etti. Okulun bazı eksikleri olduğunu öğrendik. Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen desteği sağlayacağız" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursasporlu Futbolcular, Mudanya'da Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement