Bursasporlu Futbolcular Kaçan 3 Puana Yanıyor - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Futbolcular Kaçan 3 Puana Yanıyor

Bursasporlu Futbolcular Kaçan 3 Puana Yanıyor

Bursasporlu futbolcular, Fenerbahçe maçında oynanan futbolun ardından kaçan galibiyete yanıyor.

25.11.2014 10:41

Bursasporlu futbolcular, Fenerbahçe maçında oynanan futbolun ardından kaçan galibiyete yanıyor.

Fenerbahçe ile oynanan müsabakanın ardından Aziz Behich, Bekir Yılmaz ve Ozan İpek, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. İyi bir maç çıkarttıklarını ifade eden Aziz Behich, "Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. İyi bir takıma karşı oynadık ve 1 puan aldık" dedi.

"OYUNUMUZDAN MEMNUNUZ"

Müsabakada 2 puan kaybettiklerini hatırlatan Bekir Yılmaz ise, "Ama oyunumuzdan memnunuz. Bugünkü kazancımızın haftalardır iyi oynadığımız futbolumuz olduğunu düşünüyorum. Bugünkü kazançlarımızdan birisi de taraftarımız oldu. Onları yeniden yanımızda görmek mutluluk verici. Onlara iyi mücadele izlettirdiğimizi düşünüyoruz. Yine de üst sıralardan kopmadık. Şu an 5. sıradayız. Liderle aramızda 5 puanlık fark var. Bu oyunumuzla farkın kapanacağını düşünüyorum. Haftalardır devam eden iyi oyunumuzu sürdüreceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"KENDİLERİ BİLE GALİBİYETE İNANMIYORDU"

Başarılı futbolcu Ozan İpek de, karşılaşma ile ilgili söylenecek fazla şey olmadığını ifade ederek, "Herkesin skorla ilgili suratı asık. Bu maçta bize yakışan galibiyetti ama olmadı. Onların bize gol atacakları falan yoktu. Kendileri bile galibiyete inanmıyorlardı. Toplarımız gol olmadı. Ama böyle oynadığımız sürece bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Futbolcular Kaçan 3 Puana Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement