Bursaspor- Konyaspor - Son Dakika
Spor

Bursaspor- Konyaspor

Bursaspor- Konyaspor

Şampiyon Bursaspor sahaya iniyor.

16.08.2010 21:18

Şampiyon Bursaspor sahaya iniyor. 2010-11 sezonunun ilk haftasının son maçlarında şampiyon Bursaspor, evinde, lige tekrar merhaba diyen Konyaspor'u ağırlıyor.

Maçın canlı anlatımı için

Stat: Atatürk

Hakemler: Süleyman Abay, Cemal Bingül, Mustafa İspiroğlu

BURSASPOR: İvankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stephanov, Vederson, Volkan, Ergiç, Hüseyin, Ozan İpek, Nunez, Turgay

KONYASPOR: Gökhan, Basem, Erdinç, Kere, Ufukhan, E. Toroman, Montano, Hakan, Adnan, Erdal, Lietav

BURSASPOR - KONYASPOR MAÇINDAN NOTLAR

Bursaspor 92 gün sonra Spor Toto Süper Ligi 2010-11 sezonunun ilk hafta maçında taraftarıyla kendi sahasında buluştu. UEFA kriterlerine göre yenilenen Atatürk Stadı'nda yeni yerlerinde oturan taraftarlar takımlarını desteklemek için erken saatlerde kapılarda kuyruk oluşturdu.

Bursaspor'un ligin ilk haftasındaki Konyaspor mücadelesi öncesi, Atatürk Stadı'na gelen çok sayıda taraftar, ellerinde yiyecekleriyle birlikte geldi. Oruçlu olan taraftarlar iftarlarını tribünlerde yaparken, bazı taraftarlar da stat çevresinde bulunan seyyar satıcılar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olan kadroda yer alan futbolcu Veli Acar, yeni takımı Konyaspor ile ilk kez eski takımı Bursaspor karşısında forma giydi. Yeşil beyazlı futbolcular maç öncesi Veli Acar ile sohbet ederek hasret giderirken, taraftarlar da tecrübeli futbolcuyu alkışlayarak vefa örneği gösterdiler.

Karşılaşmanın başında 92 gün sonra takımlarıyla buluşmanın heyecanını yaşayan taraftarlar, yeşil beyazlı ekibin sahaya çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı. Taraftarlar önce takımı tribünlere çağırıp ayakta alkışladı, daha sonra da futbolcuları tek tek çağırarak tezahüratta bulundular. Taraftarlar futbolcuları çağırırken, "Şampiyon" diye tek bir ağızdan seslendiler.

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım kulübeye abone oldu. Süper Kupa maçında ilk 11'de forma şansı bulamayan genç futbolcu, ligin ilk haftasında Konyaspor maçına da yedek kulübesinde çıktı. Yeşil beyazlı ekibe dahil olan Arjantinli futbolcu Nunez, Sercan'ın yerine ilk 11'de yerini buldu ve yeşil beyazlı formayla ilk kez sahaya çıktı.

Bursaspor'un son transferlerinden tecrübeli savunma oyuncusu Stepanov da ilk onbirde yerini buldu. Stepanov, Bursaspor ile ilk resmi müsabakasına Konyaspor karşılaşması ile çıktı. Öte yandan Sezon başı kampında sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışmalara uzun süre katılamayan tecrübeli orta saha oyuncusu Hüseyin Çimşir Konyaspor maçı kadrosunda yer aldı. Sakatlığı geçmeyen İnsua ise maçı tribünden izledi.

Avusturya'da düzenlenen turnuvada şampiyon olan Bursaspor U-13 takımı şampiyonluk kupasını Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarlar önünde yeniden kaldırdı. Küçük şampiyonlara kupasını Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı verdi. Minik timsahlar kupayla birlikte stadı turladı, kendilerini alkışlayan taraftarları selamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor- Konyaspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement