Bursaspor Hikmet Karaman'la İlk Defa - Son Dakika
Spor

Bursaspor Hikmet Karaman'la İlk Defa

Bursaspor Hikmet Karaman\'la İlk Defa

Bursaspor, bu sabah saat 10.30'da yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile birlikte son çalışmasını yaptıktan sonra 13.30'da otobüsle Karabük'e hareket etti.

08.02.2013 14:32

Bursaspor, bu sabah saat 10.30'da yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile birlikte son çalışmasını yaptıktan sonra 13.30'da otobüsle Karabük'e hareket etti.

4 SAKAT VAR

Perşembe akşamı 50 kadar taraftarın Hikmet Karaman'ı protesto etmesi üzerine tesislere hiçbir taraftarın gelmediği gözlendi. Sakatlıkları devam eden ve tedavileri süren Sestak, Ferhat, Vederson ve Carson, Karabükspor maçının kadrosunda yer almadı.

"ZOR MAÇ OLACAK"

Kafilenin hareketinden önce açıklamalarda bulunan takım kaptanı Ömer Erdoğan, genç oyuncu Ozan Tufan ve yeni transfer Ferdinand, "Zor bir maç olacak. Kendimizi iyi hissediyoruz. Bu mücadeleye konsantre olduk. Kazanmak için oynayacağız" dedi.

"KARABÜKSPOR'U TANIYORUM"

Bursaspor'un başında ilk resmi maçına çıkacak olan Hikmet Karaman ise şunları söyledi:

"Ligde puantaj açısından çok önemli bir maç oynayacağız. Üstümüzdeki takımları yakalamak ve aradaki puan farkını kapatmak arzusundayız. Yarın iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Biz hazırız. Rakibimizi çok iyi tanıyorum. Gelecek adına çok önemli bir maça çıkacağız. Futbolcularıma güveniyorum."

KARAMAN YÖNETİCİLERİN OTOBÜSÜNDE

Bursasporlu yöneticiler, maça büyük ilgi gösterdi ve özel bir araçla Karabük'e gitti. Yöneticileri götüren minibüse, teknik direktör Hikmet Karaman'ın da bindiği dikkati çekti.

BÖLÜKBAŞI UMUTLU

Bursaspor 2'inci Başkanı Recep Bölükbaşı ise taraftar tepkilerini değerlendirirken, "Yeni antrenörümüzle, yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Hedefimiz Karabükspor'u yenmek. İlk maçımız. Durmak yok. Taraftarlarımızın Bursalı bir teknik adamla devam etmemiz isteğini anlayışla karşılıyorum. Ama bunun için bir alt yapının oluşturulması gerekiyor" dedi. Bölükbaşı, yönetimin kurulunun yarınki maçta tam kadro tribünde olacağını da sözlerine ekledi. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Hikmet Karaman'la İlk Defa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement