Bursaspor Genel Sekreteri: "Galatasaray Çıkış Maçımız" - Son Dakika
Spor

Bursaspor Genel Sekreteri: "Galatasaray Çıkış Maçımız"

Bursaspor Genel Sekreteri: "Galatasaray Çıkış Maçımız"

– BURSASPOR Genel Sekreteri İlhan Uslu, "Yarın oynayacağımız Galatasaray maçı çıkış maçımız olacak" dedi.

01.02.2013 19:14

– BURSASPOR Genel Sekreteri İlhan Uslu, "Yarın oynayacağımız Galatasaray maçı çıkış maçımız olacak" dedi.

İlhan Uslu, Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında yarın Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen İlhan Uslu, "Bizim için dönüm maçı olacak bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maç, bizim için çıkış maçı olacak. Ligdeki hedefimize adım adım yaklaşmak istiyoruz. Kendi sahamızda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Futbolcularımız da bu motivasyonla Galatasaray'ı yenmek için vargücüyle mücadele edecek ve herşeyini sahaya koyacaktır" diye konuştu. Galatasaray maçı biletlerine yoğun ilginin olduğunu ifade eden İlhan Uslu, şöyle devam etti:

"BİLETLER TÜKENDİ"

"Galatasaray maçı için açık kale, kapalı kale ve maraton tribün biletleri tükendi. Kapalı tribünde ise az sayıda bilet kaldı. Taraftarlarımıza takımlarını yalnız bırakmayacakları için çok teşekkür ediyorum. Gün birlik olma günüdür. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci taraftarımızla birlikte aşacağımıza şüphemiz yok. Sabırla ve sağduyuyla hareket etmemiz gerekiyor. 12'nci adamımızla galip gelen taraf biz olacağız."

"TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük konuunda görüşmelerin sürdüğünü ifade eden İlhan Uslu, bu konuda şunları söyledi:

"Teknik direktörlüğe getirilecek isimle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Biraz sabırlı olunmasını istiyoruz. Özverili çalışıyoruz ve Bursaspor için en iyi ismi getirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta görüşmeleri sonuçlandırmayı hedefliyoruz."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Genel Sekreteri: 'Galatasaray Çıkış Maçımız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement