Dzsudzsak Bursa'ya Geldi - Son Dakika
Spor

Dzsudzsak Bursa'ya Geldi

Dzsudzsak Bursa\'ya Geldi

Bursaspor'un Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Dzsudzsak, şehre geldi. Macar futbolcu, "Bu kulübün tarihine geçmek istiyorum." dedi.

16.08.2015 15:23  Güncelleme: 15:35

Bursaspor'un Rusya'nın Dinamo Moskova takımından kadrosuna dahil etmek istediği Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak bugün Bursa'ya döndü.

Yönetimle Bursa'da görüştükten sonra Macaristan'a giden Balazs Dzsudzsak, Budapeşte'den, "Gelmek istiyorum" mesajını verdi. Bursaspor yönetimi de Macar oyuncunun bonservisi konusunda temas kurduğu Dinamo Moskova'yla anlaşma sağladı.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile Mali Asbaşkan Kemal Güler'de özel uçakla Budapeşte'ye giderek Dzsudzsak'ı Bursa'ya getirdi. Macar oyuncu, Yenişehir Havaalanı'nda çok sayıda Bursaspor taraftarı tarafından karşılandı. Macar oyuncu, havaalanında iddialı açıklamalarda bulunurken şunları söyledi:

"BURSASPOR TARİHİNDE YER ALMAK İSTİYORUM"

"Taraftarlarımıza bu yıl ilk üçte yer alacağımızın müjdesini vermek itiyorum. Çok heyecanlıyım. Yeni bir başlangıca hazırım. Bursaspor, ilk geldiğimde bana olağanüstü büyük ilgi göstermiş, beni o gün kulübün bir parçası gibi görmüştü. Bu bende olumlu iz bırakmıştı. Bu nedenle Bursaspor'u tercih etmemde Bursa'daki yöneticilerin sıcak ilgisinin bunun etkisi büyüktü. Bursa'ya geldiğimde kulübün tarihiyle ilgili bilgiler okudum. Ben de Bursaspor tarihine alacağımız kupalarla geçmek istiyorum. Sahaya çıktığımda en iyisini vererek Bursaspor'u en iyi yerlere getirmek istiyorum. Şimdiden taraftarlarımıza bu sezon sonunda ilk üç içerisinde olacağımızın garantisini vermek istiyorum."

KOCAMAN: "İMZA SAĞLIK KONTROLUNDAN SONRA"

Macar futbolcuyla birikte Budapeşte'den gelen Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman'da, "Dzsudzsak'ın Bursaspor'a gelmesi bizi mutlu etti. Kendisine ilk formasını ben veriyorum. Bunu bir daha üzerinden çıkartmamasını istiyorum. Bursa Acıbadem Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünden sonra Macar futbolcu ile sözleşme imzalayacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dzsudzsak Bursa'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zrlt: Aglasın besıktas 6 2 Yanıtla
  • Cüneyt 1616 : Super transfer hayırlı olsun 6 1 Yanıtla

Advertisement