Bursaspor'da Mersin İdman Yurdu Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Mersin İdman Yurdu Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor\'da Mersin İdman Yurdu Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor, bugün akşam üzeri yaptığı antrenmanla Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

11.04.2013 18:28

Bursaspor, bugün akşam üzeri yaptığı antrenmanla Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maç ile devam etti. Yeşil-beyazlılar, daha sonra açma germe hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı.

Sakatlığı bulunan Maurice Edu takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. ABD'li oyuncunun Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

BATALLA'YA ÖZEL KOLTUK

Öte yandan Trio Art isimli mobilya firması Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla için özel olarak tasarladıkları yeşil beyaz renklerde ve üzerinde ismi bulunan koltuğu yetenekli futbolcuya hediye etti. Ayrıca firma, üzerlerinde isimleri yazılı yastıkları da futbolculara hediye etti. Firma sahibi Remzi Demir, teknik direktör Hikmet Karaman ve futbolculara Mersin İdmanyurdu maçında başarı diledi.

ÖZLÜCE'DE MİNİK ZİYARETÇİLER

Özel Deniz Kabuğu Anaokulu öğrencileri Özlüce Tesisleri'ne gelerek Bursaspor'u ziyaret etti. Minik öğrenciler, futbolcular ve teknik direktör Hikmet Karaman ile hatıra fotoğrafı çektirirken, antrenman boyunca da saha kenarından tezahürat yaparak takımı desteklediler.

YOLCULUK YARIN

Yeşil-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Mersin idman Yurdu maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Bursaspor kafilesi, yarın saat 14: 00'de Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçak ile Mersin'e gidecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Mersin İdman Yurdu Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement