Bursaspor'da 750 TL'lik Yıldız Adayı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da 750 TL'lik Yıldız Adayı

Bursaspor\'da 750 TL\'lik Yıldız Adayı

Bursaspor'un yıldız adayı futbolcusu Okan Deniz'in aylık 750 TL'ye oynadığı öğrenildi.

03.11.2012 15:02

Bursaspor'un yıldız adayı futbolcusu Okan Deniz'in aylık 750 TL'ye oynadığı öğrenildi.

Bursa'da Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre, yeşil-beyazlı takımın genç futbolcusu Okan Deniz'in aylık 750 TL'ye oynadığı kaydedildi. Altyapıda gösterdiği performansla Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından A takıma dahil edilen ve yeşil-beyazlı forma ile bu sezon Sivasspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11'de forma şansı bularak gol atma başarısı da gösteren yetenekli oyuncunun aldığı ücret dikkat çekti.

6 AYDIR 750 TL ALIYOR

Geçtiğimiz sezon yıldız adayı oyuncunun sözleşmesinin bitimine az bir süre kala, yeşil- beyazlı yönetimin, futbolcu ve menajerini sözleşme uzatmak için Özlüce'ye davet ettiği, yönetimin 1 buçuk yıl kalan mukaveleyi Okan'ın yaşı 18 olmadığı için en fazla 1 yıl uzatabileceği için yapılan özel protokolde 4 bin TL aylık, 4 bin 500 TL de maç başına imzaların atıldığı belirtildi. Mayıs ayında 18 yaşını dolduran Okan'ın anlaşması da sona ermesiyle genç oyuncunun, haziran ayından bu yana 750 TL aylığa oynadığı bildirildi.

TARAFTAR TEPKİLİ

Öte yandan yeşil-beyazlı taraftarlarda oluşturdukları internet sitelerinde yaptıkları yorumlar genç oyuncunun aldığı düşük ücrete tepki göstererek, "Okan asgari ücret üzerinden maaş alıyor. Bari 1 buçuk 2 bin TL yapında sonra altyapıdakiler niye gidiyor diye dert yanmayın. Bangura'nın aldığı maaşın yarısını bu çocuğa verin. İnanıyoruz ki Okan 2 yıl sonra gol krallığına oynar" ifadelerini kullandılar. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da 750 TL'lik Yıldız Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement