Bursaspor Başkan Adayları Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Bursaspor Başkan Adayları Projelerini Açıkladı

Bursaspor Başkan Adayları Projelerini Açıkladı

Bursaspor'un başkan adayları yönetime gelmeleri halinde neler yapacaklarını anlattı.

13.06.2013 13:05  Güncelleme: 13:07

Bursaspor'un başkan adayları BURSİAD ve Mayıs 16 Derneği'nin organize ettiği gecede dernek üyelerine yönetime gelmeleri halinde neler yapacaklarını anlattı.

BURSİAD VE MAYIS 16 derneklerinin organizasyonunda söz alan Bursaspor başkan adayları kurumsallaşma ve şeffaf yönetim konusunda ortak açıklamalar yaptı. Bazı başkan adayları teknik direktör Hikmet Karaman'la devam edeceğiz mesajı verdi.

Başkan Adayı Erkan Körüstan, yeşil beyazlı ekibin kurumsallaşmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Şeffaf bir yönetim anlayışı tercih edeceğiz. Bursaspor tüzüğünü değiştirmek istiyoruz. Oyak Renaultspor'la pilot takım olma konusunda görüşüyoruz. Yönetim kurulu sadece karar verecek. Yönetimdeki arkadaşlarımızı şubelere yönlendirmeyeceğiz. Şubelerde konusunda uzman kişilere görev vereceğiz. Biz şampiyonluk değil armamıza yıldız takmak istiyoruz."dedi.

"Körüstan teknik teknik direktör konusunda Hikmet Karaman'la görüşeceklerini, anlaşırlarsa Karaman'la devam edeceklerini Ömer Erdoğan'ın da Bursa'da hizmete devam edeceğini açıkladı.

Mesut Mestan ise şeffalık sözü vererek, "Şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Yüksek istişare kurulu oluşturacağız, gerekirse başkan da bu kurul önünde hesap verebilecek" diye konuştu.

İlhan Uslu ise Hikmet Karaman ile çalışacaklarını açıklayan ilk aday olduğunu söyleyerek, transfer konusunda teknik ekibe karışmayacaklarını ifade etti. Uslu, "İlk iş olarak Bursaspor'un tüzüğünü yenileyeceğiz. Bursa'da çalışma başlattık. ve katılımcı bir anlayışla günümüz şartlarına uygun bir tüzük hazırladık. Kombine bilet fiyatlarını ise makul hale getireceğiz. Aileler de rahatlıkla maç izleyebilecek. Stad geliri konusunda da Belediye Başkanı ile ortak çalışma içine gireceğiz" diye konuştu.

Hayri Yazıcı'nın tansiyonunun düşmesi nedeniyle İlhan Parseker projeleri açıkladı. Parseker, "Bursa'daki hiçbir kurum Bursaspor için bana ne diyemez. Buranın ekmeğini yiyip, içiyorsan Bursaspor'a sahip çıkmak zorundayız" dedi. Yönetim kurulunun her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyleyen Parseker, Hikmet Karman'la devam edeceklerini belirtti.

Muzaffer Önadım ise Hikmet Karaman'la görüşemediklerinden yakındı. Bursaspor'a kalıcı kamp alanı kazandırmak istediklerini aktaran Önadım, Uludağ'da uygun araziler olduğunu söyledi.

BRK- - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Başkan Adayları Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement