Bursaspor'a Taraftarlardan Moral - Son Dakika
Spor

Bursaspor'a Taraftarlardan Moral

Bursaspor\'a Taraftarlardan Moral

Bursaspor, bugün akşam üzeri yaptığı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

12.05.2013 19:31

Bursaspor, bugün akşam üzeri yaptığı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, başkan Yazıcı'nın vefatının ardından takıma moral vermek için Özlüce Tesisleri'ne akın etti.

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmanın son antrenmanını bugün taraftara açık olarak yaptı. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, geniş alanda çift kale maç ile devam etti. Sakatlıkları bulunan Ömer Erdoğan, Serdar Aziz ve Maurice Edu'nun yanı sıra üst ve kasık adalesinde zorlanma olan Scott Carson takımdan ayrı çalıştı.

TARAFTAR MORAL VERDİ

Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından yeşil-beyazlı takıma moral vermek için Özlüce Tesisleri'ne akın eden taraftarlar, Bursasporlu futbolcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Antrenmanın sonuna kadar saha kenarından antrenmanı izleyen taraftarlar, idmanın sonuna kadar yeşil-beyazlı oyunculara destek verdi.

Yeşil-beyazlılar, antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'a Taraftarlardan Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement