Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Perileri Çeyrek Finalde - Son Dakika
Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Perileri Çeyrek Finalde

Bursa Büyükşehir Belediyespor\'un Perileri Çeyrek Finalde

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un Perileri TKBL Federasyon Kupası’nın ikinci maçında da galip gelerek çeyrek finale yükseldi.

01.10.2015 10:36

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Perileri TKBL Federasyon Kupası'nın ikinci maçında da galip gelerek çeyrek finale yükseldi.

Kepez Arena Turgut Özal Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya Ceren, Gülay, Marcedes, Şeyma ve Didem beşlisi ile çıkan Bursa Büyükşehir Belediyespor Şeyma'nın kaptığı topu Gülay'ın tamamlamasıyla maça fırtına gibi başlamış oldu. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün 76 sayı ürettiği maça 21 sayı, 16 Ribaund ile skora katkı koyarak iyi bir performans sergileyen başarılı sporcu Gülay Gül maçın en değerli oyuncusu ödülünü Kepez Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu'nun elinden aldı.

Maçın ardından düzenlen basın toplantısında konuşan Başantrenör Ali Özbay, seyircilere beklenenden daha iyi bir maç olduğunu belirtirken, "Marcedes'in sakatlanması bizim için çok üzücü oldu. Onun yokluğunda da iyi bir basketbol oynayarak gerçek bir takım olduğumuzu gösterdik. Oynadıkça daha iyi duruma gelmeye başlıyoruz. Oyuncularımı bugünkü performanslarından dolayı kutluyorum. Bakospor takımını da ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Maçın en değerli oyuncusu seçilen Gülay ise yeni bir takım olduklarının altını çizerek, oynadıkça çok daha iyi olacaklarını ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Perileri Çeyrek Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement