Bucaspor Fikstürden Memnun - Son Dakika
Spor

Bucaspor Fikstürden Memnun

Bucaspor Fikstürden Memnun

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, PTT 1.Lig 2013-2014 sezonunun bugün çekilen fikstüründen yönetim olarak memnun olduklarını ve ilk maçı kendi sahalarında Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile oynuyor olmanın bir avantaj olarak yorumladıklarını...

24.07.2013 17:24

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, PTT 1.Lig 2013-2014 sezonunun bugün çekilen fikstüründen yönetim olarak memnun olduklarını ve ilk maçı kendi sahalarında Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile oynuyor olmanın bir avantaj olarak yorumladıklarını söyledi.

Yayıncı kuruluş TRT'nin Boğaziçi Stüdyoları'nda gerçekleştirilen kura çekiminin ardından konuşan Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, "Kulubümüzü kura çekiminde asbaşkanımız Hüsnü Kaya ile yöneticimiz İbrahim Ülgen temsil etti. Ağustos ayının ortasında başlayacak PTT 1. Lig maratonunda Bucaspor olarak genelde iyi bir kura çektik. İlk maçı kendi sahamızda Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile oynuyor olmamızı bir avantaj olarak yorumluyoruz. Çekilen fikstürün tüm takımlara hayırlı olmasını dileriz" dedi.

Genç oyuncularından kurulu takımları için zor maçların 16. haftadan itibaren başladığını belirten Yaykıran, "Genç oyunculardan kurulu takımımız için zor maçların 16. haftadan itibaren başlıyor olması da sevindiricidir. Bu genelde takımımızın daha sağlıklı bir lig oynamasına neden olacaktır. İzmir derbisinde ise Karşıyaka ile 18. haftada Buca Arena Stadımızda karşılaşacağız" diye konuştu.

Yaykıran, yönetim olarak hedeflerinin, liglerin başlamasına yaklaşık 20 gün kala forvet ve açık oyuncu eksiğinin yapılacak transferlerle giderilerek lige hazır olmak olduğunu belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor Fikstürden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement