Bucaspor'da Genç Oyuncular Geçer Not Alamadı - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Genç Oyuncular Geçer Not Alamadı

Bucaspor\'da Genç Oyuncular Geçer Not Alamadı

Bucaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Denizlispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.90 dakika sonunda sahadan 3-0 mağlup ayrılan Bucaspor'da Genel Menajer Erman Güraçar, genç oyunculara geçer not vermedi.

10.09.2012 14:51

Bucaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Denizlispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan 3-0 mağlup ayrılan Bucaspor'da Genel Menajer Erman Güraçar, genç oyunculara geçer not vermedi.

Bucaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 9 Eylül Pazar günü PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Denizli Seyfi Doğan Stadı'nda oynanan mücadele 3-0 Denizlispor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bucaspor Genel Menajeri Erman Güraçar, mili maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, "Liglere verilen ara nedeniyle maç eksiğimizin olmamasını istediğimiz için Denizlispor ile hazırlık maçı yaptık. Kadromuzda ilk 11'de yer alan oyuncular Zafer, Dahmane ve Mehmet İncebacak bu maçta görev almadı. İlk yarı dişe diş mücadele ettiğimiz maçı ikinci yarıda oynadığımız kötü oyun nedeniyle kaybettik. İlk yarıdaki kadronun yerine ikinci yarı tamamen genç oyuncularımıza şans verdik. Fakat onlar kendilerine verilen bu şansı kötü futbolları nedeniyle iyi değerlendiremedi. Bu maç onlar için sadece güzel bir deneyim oldu ve ileri ki haftalarda daha iyi oynayacaklarına inanıyorum. PTT 1.Lig'in 3. haftasında 17 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'da deplasmanda karşılaşacağımız Adanaspor maçında ise takımımızda sakatlığı bulunan Berkay ve Erciyes maçında kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Mehmet İncebacak dışında eksiğimiz bulunmuyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Genç Oyuncular Geçer Not Alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement