"Şampiyonluk İçin Oynayan Bir Ekipte Değilim" - Son Dakika
Spor

"Şampiyonluk İçin Oynayan Bir Ekipte Değilim"

"Şampiyonluk İçin Oynayan Bir Ekipte Değilim"

Hazar Lenkeran Teknik Direktörü Denizli, "Şu anda şampiyonluk için oynayan bir ekipte değilim ama bu takımın başında olduğum farkedilecektir." dedi.

05.12.2013 11:31  Güncelleme: 07:57

Hazar Lenkeran Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Türkiye'yi yeni bir ülkede temsil ettiğini belirterek, "Şu anda şampiyonluk için oynayan bir ekipte değilim. Fakat bu takımın başında olduğum Azerbaycan kamuoyu tarafından farkedilecektir" dedi.

"BİR MİLLET İKİ DEVLET"

Azerbaycan'nın Hazar Lerkeran takımının başına geçen Denizli, galibiyetle sonuçlanan ilk maçının ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Türkiye ile Azerbaycan'nın kardeş ülkeler olduğunu vurgulayan Denizli, "Bir millet iki devlet" anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAYAN BİR EKİPTE DEĞİLİM AMA..."

Türkiye'deki bazı görevleri çeşitli nedenlerle kabul etmediğini ifade eden Denizli, "Bu benim için yeni bir heyecan, yeni bir ortam. Beklentileri karşılayabilecek miyiz onu bilemiyorum. Çünkü şu anda şampiyonluk için oynayan bir ekipte değilim. Fakat bu takımın başında olduğum Azerbaycan kamuoyu tarafından farkedilecektir. Ekibimle birlikte bunu başaracağım" ifadelerini kullandı.

"TRANSFERE İHTİYAÇ VAR"

Azerbaycan'da ligin ilk yarısının bitmesine üç maç kadığını hatırlatan Denizli, şöyle devam etti:
"Bazı transfer hamlelerimiz olacak. Burada transfer kuralları biraz değişik. İlk on birde mutlaka dört Azerbaycanlı futbolcu olması ve bunların birinin de 21 yaş altı olması gerekiyor. Hem buradan hem de dışarıdan yapılabilecek transferler için program yapmaya çalışıyoruz. İhtiyacımız olan yerlere de transfer yapmak durumundayız. Açıkcası buna ihtiyaç var."

"KAMUOYU MAÇLARIMIZI YAKINDAN TAKİP EDECEK"

Azerbaycan'daki bir futbol takımının başına geçmesinin Türkiye'de her bakımdan etkili olacağını savunan Denizli, "Bu, yeni bir misyon. Ülkemi yeni bir ülkede temsil ediyorum. Kamuoyunun maçlarımızı yakından takip edeceğini biliyorum. Bunu zaman gösterecek fakat bundan kimsenin şüphesi olmasın. benim şüphem yok" diye konuştu. Türk milli takımı ile Azerbaycan milli takımının çok defa karşılaştığını hatırlatan Denizli, Azerbaycan'daki lig kalitesinin milli takımın daha üzerinde olduğunu kaydetti.

"AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMINA DA YARDIMCI OLACAĞIZ"

Yabancı futbolcuların sayı ve kalitesinin, liglerin kalitesini artırdığını anlatan Denizli, "Azerbaycan milli takımı için aynı şeyi söyleyemeyiz. Bu konuda da Azerbaycan'a yardımcı olacağız. Azerbaycan, iddialı bir milli takım oluşturmak istiyor. Bu futbolcular bu ligden çıkacaktır. Biz bu sayıyı içeride artırırsak, kendi adımıza Azerbaycan futboluna gerekli katkıyı sağlarız" değerlendirmesinde bulundu.

Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Hazar Lenkeran, 10 takımın bulunduğu Azerbaycan Premier Ligi'nde 15 puanla 8. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Şampiyonluk İçin Oynayan Bir Ekipte Değilim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement