Bozüyükspor'da İstifalar - Son Dakika
Spor

Bozüyükspor'da İstifalar

Bozüyükspor\'da İstifalar

Yardımcı antrenör Yasin Avcıoğlu ve kaleci antrenörü Yunus Çal'ın istifa ettiği bildirildi

21.11.2013 18:36

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'da, yardımcı antrenör Yasin Avcıoğlu ve kaleci antrenörü Yunus Çal'ın istifa ettiği bildirildi.

Bozüyükspor Futbol Şube Sorumlusu Selami Soydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yardımcı antrenörlerin kendi istekleri üzerine istifa ettiğini belirterek, Avcıoğlu ve Çal'a, Bozüyükspor'a verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir ile bir dönem beraber çalışan yardımcı antrenör Ayhan Kale ve kaleci antrenörü Hüseyin Avni Yüce ile anlaştıklarını dile getiren Soydan, "Yeni hocalarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah, Bozüyükspor'a faydalı olacaklardır. Bilgi ve birikimlerini, genç futbolcularımız aktardıkları zaman başarılı olacağımızı düşünüyorum. Zaten çıkış arayan bir takımız. İnşallah hep beraber gemiyi düzlüğe çıkartacağız" dedi.

Devre arasına kadar futbolcuların göstereceği performansa göre bir yol haritasının belirleneceğini belirten Soydan, şunları söyledi:

"Devre arasında, teknik ekip ile yapacağımız toplantının ardından eksik noktalarımız varsa, bu açığı da kapatarak play-off'u zorlayan bir takım oluşturabiliriz. Bu, belediye başkanın ve milletvekillerinin ilgi ve alakalı bir durum. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Bizim düşme gibi bir korkumuz da yok. Teknik ekibe ve futbolculara güveniyoruz." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bozüyükspor'da İstifalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement