"Borçlarımızı Kapatmak İçin..." - Son Dakika
Spor

"Borçlarımızı Kapatmak İçin..."

"Borçlarımızı Kapatmak İçin..."

Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin ihraç ettiği iki yıl vadeli 100 milyon TL nominal tutarlı, değişken faizli tahviller satışa çıktı.

01.03.2012 15:15

Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin ihraç ettiği iki yıl vadeli 100 milyon TL nominal tutarlı, değişken faizli tahviller satışa çıktı.

Sarı lacivertli ekibin asbaşkanlarından Ali Koç ve Cihan Kamer bunun şu amaçla yapıldığını söyledi:

"Bu rakamı kısa vadeli borçlarımızda ve yakın zamandaki giderlerimizde kullanacağız" dedi.

Resmi siteden yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Spor Kulübü, halka açık şirketi Fenerbahçe Sportif A.Ş ile bir ilke daha imza atıyor.

Fenerbahçe Sportif A.Ş'nin ihraç edeceği 2 yıl vadeli, 100 milyon TL nominal tutarlı, değişken faizli tahviller Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.02.2012 toplantısında kayda alındı. Bu sayede Fenerbahçe Sportif A.Ş piyasaya tahvil ihrac eden ilk spor kulübü iştiraki olmayı başarıyor.

Tahvillerin halka arzını Deniz Yatırım liderliğinde, Garanti Yatırım ve Vakıf Yatırım'dan oluşan konsorsiyum gerçekleştirecek. Halka arz edilecek tahvil sayesinde taraftarlar ve yatırımcılar Fenerbahçe Sportif AŞ'ye önemli bir finans desteği sağlarken, elde edecekleri faiz geliri ile kendileri de kazanacak. Fenerbahçe tahvili ile bir Fenerbahçe geleneği olan kazanmak bir kez daha hayata geçmiş olacak. Tahvil satışı ile ilgili bilgi ve belgeler internet sitemiz ile İMKB Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanarak duyurulacak. Fenerbahçe tahvili için talep toplama tarihleri 29 Şubat, 1 Mart ve 2 Mart.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Borçlarımızı Kapatmak İçin...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement