Bomba İhbarı Asılsız Çıktı, 3 Erzincansporlu Futbolcu Gözaltına Alındı - Son Dakika
Spor

Bomba İhbarı Asılsız Çıktı, 3 Erzincansporlu Futbolcu Gözaltına Alındı

Bomba İhbarı Asılsız Çıktı, 3 Erzincansporlu Futbolcu Gözaltına Alındı

Ankara-Erzincan seferini yapan Anadolu Jet uçağına bomba ihbarı yapıldı. Futbolcular, "uçuş güvenliğini tehdit ve asılsız ihbarda" bulunmaktan emniyete götürüldü.

30.03.2016 16:41  Güncelleme: 16:48

Ankara- Erzincan seferini yapan Anadolu Jet uçağına bomba ihbarı yapıldı. Bunun üzerine uçak piste çekildi ve polise haber verildi. Çok sayıda terör, bomba imha ve istihbarat polisi Esenboğa Havaalanı'na geçti. Uçakta uzun süre arama yapıldı.

3 FUTBOLCU GÖZALTINA ALINDI

Yapılan aramada uçakta olumsuz durumla karşılaşılmazken, bomba ihbarı nedeniyle 3 Erzincansporlu futbolcu gözaltına alındı. Futbolcular, "uçuş güvenliğini tehdit ve asılsız ihbarda" bulunmaktan emniyete götürülürken, Anadolu Jet uçağı şu dakikalarda Erzincan'a hareket etti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Bomba İhbarı Asılsız Çıktı, 3 Erzincansporlu Futbolcu Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 10 14 Yanıtla

Advertisement