Boluspor-Konyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Boluspor-Konyaspor Maçının Ardından

Boluspor-Konyaspor Maçının Ardından

TFF 1.Lig'de oynanan Boluspor-Konyaspor karşılaşması sonrası ev sahibi ekip, maçın hakemi Hüseyin Sabancı'ya ateş püskürdü.

08.04.2012 18:55

TFF 1.Lig'de oynanan Boluspor- Konyaspor karşılaşması sonrası ev sahibi ekip, maçın hakemi Hüseyin Sabancı'ya ateş püskürdü. Konyaspor cephesi ise 3 puan almanın sevincini yaşadı.

Boluspor'un kendi sahasında Konyaspor 2-1 yenilerek kaybettiği maç sonunda ev sahibi ekip karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı'ya ateş püskürdü. İlk yarısı Boluspor'un üstünlüğüyle sona eren maçın sonlarına doğru Konyaspor'un biri penaltıdan olmak üzere iki gol bularak maçı kazanması Boluspor cephesini çileden çıkardı. Maç sonunda basın toplantısı yapan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "9 yıldan bu yana başkanlık yapıyorum. Böyle bir maça şahit olmadım. Resmen maç katledildi. Ben böylesi gergin bir maçta

sabır gösteren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maçın hakemi adeta herkesi çileden çıkardı. Hepsinin hesabı sorulacaktır. Geçen hafta Giresunspor maçında da aynı şeyler yaşandı. Konyaspor 5 dakikada maç kazandı. Geçen hafta Giresunspor, bu hafta da Boluspor katledildi. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Zaten Gençlik ve Spor Genel Müdürü Konyalı. Ayrıca federasyonun da üyesi" şeklinde konuştu.

Boluspor'un yardımcı antrenörü Ümit Metin Yıldız, karşılaşma sırasında 4'ncü hakem Ferdi Uludağ'ın kendilerine şaşırtıcı bir ifade kullandığını söyleyerek, "Böyle bir maçtan sonra karşınıza çıkmak istemezdim. Ancak Bahri hocam ve bizim farklı bir yönümüz var. Biz 17 yıldan bu yana beraber çalışıyoruz. Türk futboluna örnek olmaya çalıştık. Ancak bugün çok inanılmaz şeyler oldu. Bu kadar enteresan maç yaşamadık. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bir pozisyon var ki çok şaşırtıcı. Kenan ve Ercüment'in

pozisyonundan sonra dördüncü hakem yanımıza gelerek aynen şu ifadeyi kullandı; 'hocam siz sakin olun. Hüseyin hocama söylüyorum. Ercüment'i şimdi attırıyorum' dedi. O sözden sonra hakem faul atışını Konyaspor'a verdi. Bahri hocamın tribüne gönderilmesi bundan sonra gerçekleşti" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise kırılma maçı oynadıklarını ifade ederek, "Bugün kırılma maçı oynadık. İki takım için de ilk iki yarışında var olmakla yok olmak arası maçtı. Kazanan biz olduk. İlk yarıda kendi hatamızdan bir gol yedik. Oyunun hakimiyeti tamamen Konyaspor'daydı. İkinci yarıda bulduğumuz gollerle kazandık. Önümüzdeki maçları da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Boluspor'un tecrübeli savunmacısı Orhan Ak ise emeklerinin çalındığını söyleyerek, "Öncelikle herkesten özür diliyorum. 20 yıldır futbol oynuyorum. İlk kez bu kadar çileden çıktım. Bugün resmen emeğimiz çalındı. Türk futbolunda bu işler böyle gelmiş, böyle gidecek. Bu kirli eller temizlenmeyecek. O yüzden ne konuşsak boş. Şuan çok sinirliyim. Gereken cezayı versinler. Her şeye razıyım. Futbolu da bırakırım. Ama böyle olaylar yaşandıkça inanın futboldan soğuyorum" ifadelerini kullandı.

Boluspor'un kalecisi Atacan Öztürk ise takım arkadaşı Orhan Ak'ın sözlerine katılarak, "Kazanacağımız maçı kaybettik. Zaten söylenebilecek her şeyi Orhan ağabey söyledi. Fazla söze gerek yok. Önümüzde beş maç var. Bu maçları kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Konyaspor'lu futbolcu Serbay Yağız, maçı son dakikaya kadar bırakmadıklarını söyleyerek, "Bugün kazandığımız için çok mutluyuz. İlk yarıda golü yedik ancak ikinci yarıda oyunun kontrolünü elimize aldık. Bizim takım olarak en büyük özelliğimiz maçı bırakmamamız. Bugün de öyle oldu. 90 dakika sonunda kazanan biz olduk. İnşallah Süper Lige çıkacağız" dedi.

Konuk takımın bir başka oyuncusu Serkan Şahin de maçı şöyle değerlendirdi;

"Kazandığımız için mutluyuz. Boluspor gibi güçlü bir takım karşısında 1-0 geriye düşerek 2-1 maç kazanmak kolay bir şey değil. Biz son dakikaya kadar kazanmak için oynadık ve kazandık. Artık ilk ikinin en favorilerinden biri olma yolundayız." - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor-Konyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement