Boluspor - Fethiyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Boluspor - Fethiyespor Maçının Ardından

Boluspor - Fethiyespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Boluspor, kendi evinde Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı.

22.12.2013 17:28

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Boluspor, kendi evinde Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, maçtan 3 puan almak istediklerini belirterek, "Bunu başaramadık. Hırs ve mücadeleden memnunuz ancak bitirici vuruşları yapamadık. 3 puanı kazansaydık herkese moral olacaktı. Önümüzdeki son maçta bunu başarmak istiyoruz" dedi.

Boluspor'un tek golünü kaydeden Emrah Metoğlu şansız olduklarını ifade ederek, "Bugün yine şanssızdık. Öne geçtik ancak üstünlüğümüzü koruyamadık. Maç boyunca birçok pozisyon yakaladık. Değerlendiremeyince bir puana razı olduk. Fazla söylenecek bir şey yok" şeklinde konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın başarılı defans futbolcusu Cemil Vatansever ise, maça hızlı başladıklarına değinerek, "Golü erken bulduk. Ancak hatadan bir gol yedik. İnanın çok üzgünüz. Bazen girecek toplar girmiyor. Girmeyecek toplar gol oluyor. Artık buna şanssızlık mı denir, beceriksizlik mi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR CEPHESİ

Geldikleri günden itibaren takımın atağa kalktığını vurgulayan Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Son üç haftada iki galibiyet ve bir beraberlik aldık. Bugünkü maçta geri düşmemize rağmen rakibin hatasıyla eşitliği yakaladık. Fethiyespor olarak amacımız ilk devreyi iyi bir noktada bitirmek. Başka bir gayemiz yok" dedi.

Fethiyesporlu futbolcu Kenan Karışık, deplasmandaki 1 puanın kötü olmadığını belirterek, "İki takım için de önemli bir maçtı. Alt sıralardan kurtulmamız gerekiyordu. Ancak Bolu deplasmanında alınan 1 puan bizim için çok iyi oldu" şeklinde konuştu.

Fethiyespor'un bir diğer futbolcusu Sabri Turgut da saha şartlarının iyi olmadığını ifade ederek, "Kazanmak istediğimiz bir maçta beraberlik aldık. İlk yarıda çok pozisyonu değerlendiremedik. Saha şartları zaten futbol oynamaya müsait değildi. İki takım da futbol oynayama çalıştı" açıklamasında bulundu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor - Fethiyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement