Boluspor Evinde Daha Rahat Kazanıyor - Son Dakika
Spor

Boluspor Evinde Daha Rahat Kazanıyor

Boluspor Evinde Daha Rahat Kazanıyor

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, son 4 maçta aldığı 9 puanla ligde kalma yarışında büyük avantaj elde etti.

25.04.2014 19:59

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, son 4 maçta aldığı 9 puanla ligde kalma yarışında büyük avantaj elde etti. Kırmızı-beyazlılar, geçen yıla oranla 36 haftalık bölümde iç sahada daha iyi sonuçlara imza attı.

Boluspor ligin ikinci yarısına kötü başlangıç yapmasına rağmen özellikle Ankaraspor karşılaşması ile lige yeniden merhaba dedi. Kırmızı-beyazlı takım bu sezon sahasında 20, deplasmanda ise 17 puan topladı. Yarenler evinde 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi alırken, deplasmanda ise 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Boluspor özellikle Yılmaz Özen'in göreve gelmesi sonrasında oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyetle ligde kalma yarışında rakiplerine oranla son 2 haftaya avantajlı giriyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda sadece 10 puan alan Boluspor, ikinci yarıda ise şu ana kadar sadece 7 puan alabildi.

Boluspor özellikle son 4 haftada Manisaspor, Kahramanmaraşspor ve Manisaspor galibiyetleriyle hanesine 9 puan yazdırırken, bu süreçte sadece şampiyonluk ipini göğüsleyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 4-1 yenildi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor Evinde Daha Rahat Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement