Boluspor'da İskender Alın Sesleri - Son Dakika
Spor

Boluspor'da İskender Alın Sesleri

Boluspor\'da İskender Alın Sesleri

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'un Başkanı Abdullah Abat, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu İskender Alın'la prensip anlaşmasına vardık" dedi.

28.08.2012 18:00

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Başkanı Abdullah Abat, " İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu İskender Alın'la prensip anlaşmasına vardık" dedi.

Abdullah Abat, yıllardır adı Boluspor ile anılan golcü oyuncu İskender Alın ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Abat, "İskender şu an Büyükşehir Belediyespor antrenmanında. Sözleşmesini fesih etmesini bekliyoruz. Daha sonra buradan sözleşmeyi fakslayacağız. Yarın muhtemelen Boluspor kampına katılacak. Futbol piyasasında neyin ne olacağı belli olmaz. Gelmeden bir şey diyemiyorum ama bu iş bitti" diye konuştu.

Abat, sözlerine şöyle devam etti:

"İskender'in cezasına gelince. Aralık ayında Yargıtay'ın, davayı bozup bozmaması durumu var. Biz sözleşmemizi buna göre yaptık. Biz yüze 99 bir şey olmayacağını düşünerek işlemlerimizi yaptık. Olur ki karar farklı çıkarsa İskender Aralık ayına kadar zaten bizde oynayacak" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor'da İskender Alın Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement