Bolu Basınından Hüseyin Sabancı'ya Tepki - Son Dakika
Spor

Bolu Basınından Hüseyin Sabancı'ya Tepki

Bolu Basınından Hüseyin Sabancı\'ya Tepki

Bolu'da yayın yapan yerel gazeteler ve spor siteleri, Şanlıurfaspor - 1461 Trabzon maçında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmayı tatil eden Hüseyin Sabancı'ya tepki gösterdi.

15.10.2012 16:09

Bolu'da yayın yapan yerel gazeteler ve spor siteleri, Şanlıurfaspor - 1461 Trabzon maçında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmayı tatil eden Hüseyin Sabancı'ya tepki gösterdi.

PTT 1. Lig'in 7. haftasında GAP Arena Stadyumu'nda oynanan Şanlıurfaspor - 1461 Trabzon maçında çıkan olaylar nedeniyle 35. dakikada karşılaşmayı tatil eden orta hakem Hüseyin Sabancı'ya Bolu basını da tepki gösterdi. Bazı yerel gazeteler ve internetten yayın yapan spor siteleri, "Yine aynı hakem, yine olay", "Sabancı'dan bir olaylı maç daha" başlığıyla manşet attı. Hakem Hüseyin Sabancı, geçtiğimiz sezon Boluspor ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşmaya da damgasını vurmuştu. Boluspor'un 2-1 kaybettiği karşılaşmanın 75. dakikasında teknik direktör Bahri Kaya'yı tribüne gönderen Sabancı, takımın en etkili ismi Ferhat Kiraz'ı da 86. dakikada kırmızı kartla oyun dışı bırakmıştı. 88. dakikada da Konyaspor lehine penaltı düdüğü çalan Sabancı, maç sonunda ise büyük tepkiler üzerine stat içine sokulan minibüsle polis eşliğinden stattan çıkarılmıştı.

Diğer yandan, Boluspor'un başındayken Hüseyin Sabancı'nın yönettiği maçta tribüne gönderilen Bahri Kaya, bu kez Şanlıurfaspor'un başında, aynı hakemin yönettiği maçı tamamlayamadı. Yine o dönem Boluspor forması giyen Atacan Öztürk ise bu kez Şanlıurfaspor formasıyla 1461 Trabzon maçında Hüseyin Sabancı tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bolu Basınından Hüseyin Sabancı'ya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement