Başkan Fikret Orman: Beşiktaş'ın Kimseye Borcu Yok - Son Dakika
Spor

Başkan Fikret Orman: Beşiktaş'ın Kimseye Borcu Yok

Başkan Fikret Orman: Beşiktaş\'ın Kimseye Borcu Yok

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, ekim ayı itibarıyla Beşiktaş'ın kimseye bir kuruş borcu olmadığını söyledi.

05.10.2013 01:42  Güncelleme: 09:26

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman, ekim ayı itibarıyla kulübün kimseye borcu bulunmadığını söyledi.

Orman, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bardakçı Koyu'ndaki bir otelde düzenlenen geceye katıldı.

Burada konuşan Orman, dürüstlük içinde yetimin hakkını kimseye yedirmeden çalıştıklarını anlatarak, "Şu anda dikkat ediyorsanız Beşiktaş Kulübü'nde hiç kimsenin alacağı konuşulmuyor. Kimse, borçlu futbol takımının paraları ne zaman ödenir diye konuşmuyor. Hamdolsun ekim ayı itibarıyla Beşiktaş takımının kimseye bir kuruş borcu yoktur. Ne geçmişten ne gelecekten, herkes parasını almıştır" diye konuştu.

Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaşlılık, soğuk günlerde birbiriyle beraber olmak, el ele tutuşmak ve kötü günleri birlikte aşma işidir. Her zaman hayatta güneşli günler olmaz, arada bir gelen yağmurlu ve karlı günlerde de dirayetli olunması gerekir."

Futbolcuların parasının yenseler de yenilseler de hesaplarına yatacağına işaret eden Orman, kısa zamanda Beşiktaş'ın stadını da yapacaklarını ifade etti.

Geceye, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği üyeleri katıldı.

Gecede, Kaymakam Gödekmerdan, BJK Başkanı Orman'a plaket verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başkan Fikret Orman: Beşiktaş'ın Kimseye Borcu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement