Boas Devri Bitti - Son Dakika
Spor

Boas Devri Bitti

Boas Devri Bitti

Tottenham kulübü bir açıklama yaparak Andre Villas Boas ile yolların ayrıldığını bildirdi.

16.12.2013 14:11

Tottenham kulübünden yapılan açıklamada "Teknik direktörümüz Andre Villas-Boas ile yapılan görüşmelerde kulübümüze hizmetinin sona ermesi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Karar karşılıklı uzlaşma ile ve tüm tarafların yararına alınmıştır. Gelecekte Andre'ye başarılar dileriz" dendi.

Dün kendi evindeki 5-0'lık Liverpool hezimetinin ardından Tottenham'da Boas'ın istifası dedikoduları başlamış, ancak Portekizli menajer görevi bırakmayı düşünmediğini, kaçıp gitmeyeceğini ve sonuna kadar savaşacağını net bir dille ifade etmişti.

Capello iddiası

İngiliz basınında Daily Mail ise dün oynanan Tottenham-Liverpool karşılaşmasını izleyen Rus Milli Takımı teknik direktörü Fabio Capello'nun Tottenham ile görüşmek için Londra'da olduğunu iddia etmişti. Capello daha önce İngiltere'yi çalıştırmıştı.

Andre Villas-Boas geçen sezon tottenham ile Premier League döneminin rekoru olan 72 puana ulaşmış ancak önceki yıllarda rahatça Şampiyonlar Ligi biletini getirebilecek bu puana ulaşmasına karşın takımın beşinci sırada kalması 'şanssızlık' olarak değerlendirilmişti ve Villas-Boas başarılı bulunmuştu.

Ancak bu sezon Bale'i Real Madrid'e kaptıran, buna karşılık rekor transferlere imza attıran Tottenham'da işler hiç iyi gitmedi. Gol yollarında büyük sorun yaşayan takımın deplasmandaki 6-0'lık Manchester City yenilgisinin ardından kendi evinde gelen 5-0'lık yenilgi son darbe oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Boas Devri Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement