BJK TV Önce Bayram Havasına, Sonra Matem Havasına Büründü - Son Dakika
Spor

BJK TV Önce Bayram Havasına, Sonra Matem Havasına Büründü

UEFA Avrupa Ligi'nde Brugge'e 3-1 ile elenen Beşiktaş'ın maçını canlı aktaran BJK TV'de Motta'nın golü bayram yaşatsa da Brugge'un golleri stüdyoyu yasa boğdu.

20.03.2015 10:23  Güncelleme: 10:24

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'yi konuk ettiği maçı izleyicilerine canlı aktaran BJK TV spikeri Motta'nın golü ile sevinse de, Brugge'nin golleri ile yıkıldı.

MOTTA'NIN GOLÜ SONRASI SPİKER KENDİNDEN GEÇTİ

48'de Beşiktaş'ın ve Türkiye'nin beklediği gol geldi. Olcay'ın cezasahası sol ön çizgisi yakınına bıraktığı topu Ramon Motta, yaklaşık 35 metre uzaktan füze gibi kaleye gönderdi. Top sağ 90'dan ağlarla buluştu. Bu dakikadan sonra BJK TV spikeri stüdyoda adeta kendinden geçti.

BRUGGE ARKA ARKAYA GOLLERİ BULDU STÜDYO SUSTU

60, 80 ve 90. dakikalarda gelen Brugge golleri sonrası ise stüdyoda adeta bir matem havası esti. De Sutter'in beraberliği getiren golünde kaleci Tolga'ya sitem eden BJK TV spikeri, Mbombo'nun iki golünden sonra yıkıldı. Konuk yorumcu ise Mbombo'nun son golünden sonra, "Böyle hatalar göbeğimizi çatlatır" dedi.

BJK TV Önce Bayram Havasına, Sonra Matem Havasına Büründü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor BJK TV Önce Bayram Havasına, Sonra Matem Havasına Büründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • efef: Fenerde koydumu topar la toparlayabilirsen 2 0 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: avrupa sizin neyınıze kanatlılar damgalı ve lekeliler. 1 1 Yanıtla
  • Türk: Sen koskoca liverpool ele totneham yen belçikanın takımına yenil Beşiktaş bu takımı küçük gördü oynamadı adamlar resmen 0 1 Yanıtla

Advertisement