Bisikletçiler Şampiyonaya İddialı Gidiyor - Son Dakika
Spor

Bisikletçiler Şampiyonaya İddialı Gidiyor

Bisikletçiler Şampiyonaya İddialı Gidiyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet branşı sporcularını Konya´da yapılacak olan Türkiye Bisiklet Şampiyonası heyecanı sardı.

20.08.2015 17:09

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet branşı sporcularını Konya'da yapılacak olan Türkiye Bisiklet Şampiyonası heyecanı sardı.

Şampiyonaya Yıldız A, Yıldız B ve Genç kategorilerinde Remzi Can Abacı, Ahmet Aydın, Cemil Can Sertkaya, Mert Körken ve Erkan Arı olmak üzere toplamda 5 sporcu ile katılacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor'un genç bisikletçileri Bursa'ya kupa ile döneceklerini vurguladı.

Şampiyona öncesi sporcularının moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet Branşı Baş Antrenörü Cengiz Uçkan "24 bölgeden 200 sporcu bu şampiyonaya katılacak ve sporcular ağır bir iklimde mücadele edecekler. Sporcularımız uzun zamandır bu şampiyonaya hazırlanıyorlar. Bizde onlara güveniyoruz, iddialıyız. Bursa'mıza en az bir kupa ve milli takımlara girme başarısı gösteren sporcularımız ile döneceğimize inanıyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bisikletçiler Şampiyonaya İddialı Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement