Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları

Birlik Nakliyat Düzyurtspor\'da Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Ortakudaş: "Ben ve futbolcularım, taraftarlarımızın yüzünü güldürebilmek için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yaparak, Bandırmaspor'u Trabzon'dan eli boş gönderme hedefindeyiz"

11.02.2015 13:19

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, "Ben ve futbolcularım, taraftarlarımızın yüzünü güldürebilmek için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yaparak, Bandırmaspor'u Trabzon'dan eli boş gönderme hedefindeyiz" dedi

Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 22. haftasında lider Bandırmaspor'u ağırlayacaklarını ve bu maçtan puan ya da puanlar hedeflediklerini söyledi.

Taraftarlarının da desteğiyle rakip karşısında galip ayrılma planları yaptıklarını ve takımın çalışmalarının bu yönde devam ettiğini anlatan Ortakudaş, "Bu hafta Ahmet Suat Özyazıcı Stadında zor bir maça daha çıkacağız. Evimizde kayıp yaşamak istemiyoruz. Lider Bandırmaspor en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını korumak ya da arttırmak isteyecektir. Bu gayet normal bir şey ama biz de ligin ilk yarısına göre daha iyi futbol oynayan ve iyi yönde ilerleyen bir ekibiz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Biz değil, onlar düşünsün" ifadelerini kullandı.

Ortakudaş, ligin liderini Trabzon'dan puansız göndermeyi hedeflediklerini belirterek, lidere karşı her türlü önlemi alacaklarını vurguladı.

Saha ve seyirci avantajı da kullanarak sahaya hükmeden taraf olmaya çalışacaklarını dile getiren Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Son haftalarda yaşadığımız pozisyon harcama hatalarını bu maçta yinelememek ve rakip kale önünde gol ve gollerle buluşabilmek için çalışıyoruz. Ben ve futbolcularım, taraftarlarımızın yüzünü güldürebilmek için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yaparak, Bandırmaspor'u Trabzon'dan eli boş gönderme hedefindeyiz." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement