Van der Vaart'ın Eski Eşi: Bir Yıldır Cinsel İlişkiye Girmedim - Son Dakika
Spor

Van der Vaart'ın Eski Eşi: Bir Yıldır Cinsel İlişkiye Girmedim

Hollanda Milli Takımı'nın yıldızı Rafael van der Vaart'ın eski eşi, "En son 1 yıl önce Rafael'le birlikte oldum ancak sevgilim olsun isterim." dedi.

21.07.2016 13:12  Güncelleme: 14:11

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan 37 yaşındaki Sabiha Boulahrouz, Hollanda milli takımının yıldızı Rafael van der Vaart'tan ayrıldıktan sonra hiç ilişkisi olmadığını anlattı. Hollanda televizyonuna konuşan Sabia, 'En son ne zaman cinsel ilişkiye girdin' sorusuna "Bir yıl önce" cevabını verdi. Ardından "Ama biriyle birlikte olmak isterim. Erkek arkadaşım yok. Son sevgilim Rafael'di" dedi.

YENİ KOCASIYLA MAÇTA TANIŞTI

Hamburg'da doğan Sabia Engizek, 2001 yılında Labels Kontor-Records sahibi Jens Thele ile evlendi. Kocası Hamburg takımının fanatik taraftarı olduğu için eşiyle sık sık maçlara gitti. Burada Hamburg'un Hollanda milli takım futbolcusu Khalid ile tanıştı. Eşinden boşandı, Khalid Boulahrouz ile 2006 yılında evlendi. Üç çocukları dünyaya geldi. İlki öldü, ikisi yaşıyor. Rafael van der Vaart milli takımdan arkadaşı olan Khalid Boulahrouz üzerinden Sabia ile tanışıyordu.

ÇOK ELEŞTİRİLDİ

Ailece görüşüyorlardı. Sabia ile eşi 2013 yılında ayrıldı. Rafael'in Hamburg takımında futbol oynadığı sırada Sabia ile ilişkisi oldu. Basında büyük yankı uyandıran ilişki nedeniyle Sabia çok eleştirildi. Arkadaşının eşini elinden almakla suçlandı. Sabia, Rafael'den hamile kaldı. Ancak çocuğunu geçtiğimiz Aralık ayında düşürdü. İkili geçen yıl Rafael'in İspanya'ya transfer olmasından sonra ayrıldı.

Van der Vaart\'ın Eski Eşi: Bir Yıldır Cinsel İlişkiye Girmedim
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Van der Vaart'ın Eski Eşi: Bir Yıldır Cinsel İlişkiye Girmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement