Beylikdüzü'nde Bowling Turnuvası Yapıldı - Son Dakika
Spor

Beylikdüzü'nde Bowling Turnuvası Yapıldı

Beylikdüzü\'nde Bowling Turnuvası Yapıldı

Beylikdüzü Belediyesi, Perla Vista Power Bowling Salonu’nda ‘Bowling Turnuvası’ düzenledi.

15.03.2014 16:30

Beylikdüzü Belediyesi, Perla Vista Power Bowling Salonu'nda 'Bowling Turnuvası' düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü Spor Bürosu tarafından düzenlenen turnuvanın açılış atışını Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay yaptı.

44'ü kadın, 107 sporseverin katıldığı organizasyon kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapılırken, bowlingciler kıyasıya yarıştı.

Yarışma sonunda dereceye girenler arasında birincilere ipad, ikincilere fotoğraf makinesi, üçüncülere mp3 çalar hediye edildi. Turnuva sonunda sporcular, bu tip organizasyonları sık sık düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, yapılan spor organizasyonlarına vatandaşların hep yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Bu da bizi memnun ediyor. Birçok alanda olduğu gibi spor alanında da öncü ve takip edilen belediye olmak için çalışıyoruz. Bu tarz organizasyonları yapmamızın asıl nedeni vatandaşlarımızın bir araya gelmesi, birbirleriyle kaynaşması ve bu sayede de refah seviyesi daha yüksek bir Beylikdüzü oluşturmak. Tabi ki ödüller sadece ilk 3 için ama bizim için buraya katılan herkes gönlümüzün birincisi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beylikdüzü'nde Bowling Turnuvası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement