Beşiktaşlı Taraftarlara Vodafone Arena'da "Kartal" Müjdesi - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Taraftarlara Vodafone Arena'da "Kartal" Müjdesi

Beşiktaşlı Taraftarlara Vodafone Arena\'da "Kartal" Müjdesi

Beşiktaşlıların merakla cevabını beklediği Vodafone Arena konusu sonunda açıklığa kavuştu.

25.03.2015 08:28

Hemen her platformda, “ Vodafone Arena’nın üzerinde kartal yer alacak mı?” sorusuyla karşılaşan Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, taraftara müjdeyi verdi. Üst düzey yönetici, akıllı stadyum projesiyle birlikte gelen teknolojik dönüşüme dikkati çekti. Dijital sistemde istenilen yere yönlendirilebilecek logoya ilişkin projelerinden de bahsetti.

Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, Beşiktaş’ın yeni evi Vodafone Arena’daki son durumu anlattı. Teknolojik stadyumun dünyadaki ilk örneklerinden birini inşa ettiklerine dikkati çeken Öğüt, toplamda 150 milyon dolara ulaşan işbirliğinin detaylarını aktardı. Açılışa dünyaca ünlü sanatçı getireceklerini müjdeleyen üst düzey yönetici, futbol takımının da ilk maçını büyük bir takımla oynayacağını söyledi. Mevcut logoda yer alan Kartal figürünün, stadyumda da mutlaka olmasını kendisinin de çok istediğini vurgulayan Öğüt, “O kartalı alıp taraftarın omzuna kondurmak istiyoruz. Dijital dönüşüm böyle bir şey.” ifadelerini kullandı.

Vodafone Arena’nın mevcut logosunda kartal var. Stat bitince çatı üzerinde böyle bir figür yer alacak mı?

Buraya kartal yakışır. Bunu arkadaşlarımla sürekli paylaşıyorum. Amsterdam Arena’da drone (yerden kumandalı hava aracı) uçuruyorlar. Benfica’da ise gerçek kartal var. Hem kartal hem drone olsun diyorum. Çünkü Benfica kartalla zorlanıyor. Gidiyor, geliyor, problem olabiliyor. Ben garanticiyim. İstediğimiz yere yönlendirebileceğim ve oynatabileceğim bir kartal. O kartalı alıp futbolseverlerin omzuna kondurmak istiyoruz. Zaten dijital dönüşüm böyle bir şey.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Taraftarlara Vodafone Arena'da 'Kartal' Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement