Beşiktaşlı taraftarlar Domagoj Vida'ya ateş püskürdü - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı taraftarlar Domagoj Vida'ya ateş püskürdü

Gazişehir Gaziantep maçında kırmızı kart gören Domagoj Vida, siyah-beyazlı taraftarları çileden çıkardı. Taraftarlar, Vida'ya Bayern Münih maçında da gördüğü kırmızı kartı hatırlatarak, "Beşiktaş formasını hak etmiyorsun." yorumlarında bulundu.

15.09.2019 12:12

Yıllık aldığı 3.5 milyon euro (22 milyon TL) ile Süper Lig'in en çok kazanan oyuncularından biri olan Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, dün yaptıklarıyla taraftarı çıldırttı. 6. dakikada ceza sahası önünde topu kaptıran, sonrasında da hatasını telafi etmek isterken Kayode'yi düşürerek penaltıya sebebiyet veren tecrübeli oyuncu, direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

"SEN NASIL BİR AMATÖRSÜN VİDA"

Bu kırmızı kart ve penaltıdan gelen golle Beşiktaş'ın bütün hesapları altüst olurken, taraftarlar da isyan etti. Amatörce müdahalesi nedeniyle Vida'ya tepki gösteren siyah-beyazlılar, "Sen nasıl bir amatörsün Vida, Beşiktaş formasını hak etmiyorsun.Maçı daha başında bitirdin. Bayern Münih deplasmanında da aynısını yapmıştın" yorumlarında bulundular.

(Sabah)

Beşiktaşlı taraftarlar Domagoj Vida\'ya ateş püskürdü

Son Dakika Spor Beşiktaşlı taraftarlar Domagoj Vida'ya ateş püskürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Gercekkartal: Ee balik bastan kokar kari kiz pesinden kosan baskan ergen gibi giyinen antrenor topuklu spor ayakkabi daracik pantolon giyen olursa isim yapmis futbulculari gonderirsen normal insallah ikiside giderde besiktasim normale doner 3 0 Yanıtla
  • Vidacı: Vidaları gevşettin.....!!!!! 3 0 Yanıtla
  • Hırvattanda oyuncumu alınır: Hırvattanda oyuncumu alınır 2 0 Yanıtla
  • Rizeli: Demiroren ve hirvat bariz şike 0 0 Yanıtla
  • Fatturut: Hani 2025 ml ediyodu simdi kufur ediyosunuz 0 0 Yanıtla
  • TR: Satin beni diyor gitmek istiyorum diyor artik burda futbol oynamak istemiyorum diyor diyorda diyor 0 0 Yanıtla

Advertisement