Beşiktaş Yönetimi Yarın Olağanüstü Toplanıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Yönetimi Yarın Olağanüstü Toplanıyor

Beşiktaş Yönetimi Yarın Olağanüstü Toplanıyor

Başkan Fikret Orman, Torku Konyaspor karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası çılgına döndü, yarın yönetimi toplama kararı aldı.

18.05.2015 23:09  Güncelleme: 12:56

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Torku Konyaspor karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası çılgına döndü, yönetici Mete Vardar'a talimat verdi. Peş peşe gelen Gaziantep ve Akhisar beraberliklerine rağmen, Ankara'da takımla birlikte olmayı tercih eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 90 dakika sonrası oldukça sinirliydi.

YARIN YÖNETİM TOPLANIYOR

İlk yarıda oynanan etkisiz oyunun ardından yönetici Mete Vardar'a bazı talimatlar vererek soyunma odasına gönderen Kartal'ın patronu, son düdüğün ardından da kritik bir karar aldı. Başkan Fikret Orman, yönetici Mete Vardar'a talimat vererek, yönetim kurulunun yarın kulüp binasında toplanması kararı aldı. Vardar, başkandan aldığı bilgiyi tüm idarecilere aktardı.

İLK TOPLANTI STADDA

Fikret Orman ayrıca Ankara'da bululan İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler Metin Albayrak, Deniz Atalay ve Mete Vardar'la da kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

Beşiktaş yönetiminin yarın öğleden sonra Akaretler'deki kulüp binasında olağanüstü toplanması bekleniyor. Toplantının ana gündem maddelerinden birinin de Slaven Bilic'in yaptığı açıklamaların olması bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetim kurulunun alacağı kararlar merak konusu.

BILIC: BÜTÜN KAYIPLARIN SORUMLUSU BENİM

Slaven Bilic maç sonrası, "Bütün kayıpların sorumlusu benim. Yönetimle oturup bir karar vereceğiz. Asıl niyetim önümüzdeki sezon da burada kalmaktı. Bu şartlarda bu mümkün olur mu bilmiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Yönetimi Yarın Olağanüstü Toplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • gokhan.: Insallah galatasarayi yenecez. 5 14 Yanıtla
  • gokhan.: Insallah galatasarayi yenecez. 4 13 Yanıtla
  • Selcuklu: Go home Bilic 7 1 Yanıtla
  • manci: Derhal bilic gitsin cenkle niye baslamiyr yeter top oynatamiyr artik yonetim paran yoksa cekik ya bizdw mutlu olalim 3 5 Yanıtla
  • manci: Bilic gitsin yonetim degis sn para omayinca oynamiyrlar mustafa ve demba ba gitsn top oynamayan adam besiktas ruhu tasimayn gitsin 3 4 Yanıtla
  • Osman Kosif: Ufak takimiz maalesef 4 2 Yanıtla
  • Mehmet koç: Beşiktaş bitmiştir 4 2 Yanıtla
  • beşiktaşlı: Quresma tekrar alınsın,sergen yalçın teknik direktör olsun taraftar olarak bunu da atlatırız 0 2 Yanıtla
  • hüseyin: bu takımda o kadar gereksiz adam varki boşa kadroyu şişiriyor mesela köybaşı bu adama yıllar önce çok büyük paralar verildi hiç bir maçı yok hep sakat franko öyle orta sahda necibin sitili bzulmuş çok kötü bizi ancak rasim kara toparlar 1 0 Yanıtla
  • Boksör: Toplanın toplanın toplanmak iyidir ;)) 0 0 Yanıtla

Advertisement