Beşiktaş, Wigan'a 2-1 Yenildi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Wigan'a 2-1 Yenildi

İngiltere'deki ilk hazırlık maçında Championship takımlarından Wigan'la karşılaşan Beşiktaş, rakibine 2-1 mağlup oldu.

15.07.2014 23:03

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Wigan Athletic'e 2-1 mağlup oldu.

İLK YARI BERABERE BİTTİ

Maça İngiliz ekip Wigan athletic etkili başladı ve 30. dakikada Martyn Waghorn'un kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0. Bu golden sadece iki dakika sonra beşiktaş çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen İsmail Köybaşı müthiş bir gol attı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

WAGHORN BİR KEZ DAHA SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarının 53. dakikasında Beşiktaş ceza sahası içinde Atiba Hutchinson rakibine faul yaptı ve hakem penaltı verdi. Penaltıyı ilk golün sahibi Martyn Waghorn gole çevirdi ve Wigan bir kez daha öne geçti.

BEŞİKTAŞ UMUT VERDİ

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Siyah-Beyazlılar Mustafa Pektemek, Olcay ve Cenk Tosun'la mutlak gol pozisyonlarından faydalanamadı Ve maç 2-1 Wigan'ın üstünlüğüyle sona ermesine rağmen Beşiktaş'ın oynadığı futbol umut verdi.

Beşiktaş, Wigan\'a 2-1 Yenildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Wigan'a 2-1 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • METİN ALİ FEYYAZ SERGEN: BEŞİKTAŞ'TAN ASLA AMA ASLA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ BUNA EMİNİM İLK ÖN ELEME TURUNDA ELENİP GELECEK BİZ BU BASİRETSİZ YÖNETİM VE FUTBOL KALİTESİ OLMAYAN FUTBOLCULARLA HİÇ BİR YERE VARAMAYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ nerede eski beşiktaş nerede şimdiki ıvır zıvırlar 5 3 Yanıtla

Advertisement