Beşiktaş ve Galatasaray, Mohamed Elneny için birbirine girdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş ve Galatasaray, Mohamed Elneny için birbirine girdi

Bu transfer döneminde Beşiktaş ve Galatasaray, Mohamed Elneny için birbirine girdi. İki takım da Arsenal'a teklifini sundu. Beşiktaş'ta kiralık oynayan Elneny, Siyah-Beyazlı takıma daha yakın.

02.09.2021 15:02  Güncelleme: 15:06

Orta saha arayan Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine aynı isimler geliyor. Arsenal'a Elneny için Beşiktaş teklif yaptı, devreye Galatasaray girdi. Sarı-Kırmızılılar'da Mısırlı orta saha için önerisini sundu.

KARTAL'A DAHA YAKIN

Arsenal'da kadroda düşünülmeyen Elneny, Beşiktaş'a daha yakın. Sergen Yalçın bu futbolcuyu çok seviyor ve Şampiyonlar Ligi faktörü de var.

Aynı oyunculara takılıp kaldılar! Beşiktaş ve Galatasaray, şimdi de Elneny için savaşa tutuştu

"HÜCUM OYNAMAYI ÖĞRETTİK"

Sergen Yalçın, Rıdvan Dilmen'in programında Elneny hakkında, "Klasik ön liberoydu. Ona önde oynayabileceğini söyledik. İki yönlü oynadığında kendisi de farkına vardı karakterinin. Çok beğendiğim bir oyuncu, takımımda isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Aynı oyunculara takılıp kaldılar! Beşiktaş ve Galatasaray, şimdi de Elneny için savaşa tutuştu
Beşiktaş ve Galatasaray, Mohamed Elneny için birbirine girdi

Son Dakika Spor Beşiktaş ve Galatasaray, Mohamed Elneny için birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper Solak: Şu her habere Galatasaray da ilgileniyor yazmayın ya. Yok Gs istiyor Fb devreye girdi Yok Bjk istiyor Gs de teklif sundu. Futbolcu mu bitti dünya üzerinde. Ayrıca Gs'nin transferlerine bakın, çoğu scout transferi kimseyle alakası yok. 8 0 Yanıtla

Advertisement