Beşiktaş Transferde Bombaları Patlatıyor! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Transferde Bombaları Patlatıyor!

Beşiktaş Transferde Bombaları Patlatıyor!

Beşiktaş Yönetimi, Ramon Motta ve Demba Ba'nın ardından 10 numara ve sağ kanat konusunda da bombaları patlatmak için gün sayıyor.

04.08.2014 12:50  Güncelleme: 12:41

Bütün planlarını takımın çarşamba günü oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanşına göre yapan yönetim, olası tur haberinin gelmesinin ardından transferleri peş peşe açıklamaya hazırlanıyor. İlk etapta 10 numara bölgesine kazandırılacak yeni bir isim konusunda mutlu sona çok yaklaşan Kara Kartal; ilk bombayı perşembe günü duyurmayı planlanıyor. Ukrayna’daki siyasi kriz nedeniyle takımından ayrılmaya sıcak bakan Younes Belhanda üzerinde yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar’ın, Dinamo Kiev’le yapılan müzakerelerde sona yaklaştığı ve oyuncuya bu hafta içinde imza attırmak istediği öğrenildi. Öte yandan Faslı oyuncunun transferinde yaşanabilecek olumsuz bir durum için de B planını hazır tutan Beşiktaş’ın, yeni sezonda İngiltere İkinci Lig’de yer alacak olan Fulham’da forma giymek istemeyen Bryan Ruiz’i de hazırda beklettiği bildirildi.

Play-Off’a yetişecek

Geçen sezonda takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre konusunda da büyük gelişme kaydeden ve genç oyuncunun kulübüyle 4 milyon 250 bin Euro’ya el sıkışan Beşiktaş’ın, bu futbolcuyu da bu hafta resmen duyurması bekleniyor. İlk etapta Siyah-Beyazlılar’dan 2.3 milyon Euro’luk istekte bulunan ancak yapılan pazarlıkların ardından Beşiktaş Yönetimi’nin belirlediği 1.4 milyon Euro’ya yeşil ışık yakan 22 yaşındaki orta alanın, olası Play-Off eşleşmesinde sahada olacağı düşünülüyor.

Taraftar hazır kıta!

Beşiktaşlı taraftarlar, ilk etapta yönetimin; Diego Ribas, Aaron Hunt gibi isimlerle ilgilenip sonuç üretememesi sonrası büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Ancak ardından Demba Ba bombasının patlaması, taraftarı heyecanlandırmıştı. Senegalli yıldızın transferinin ardından yeni sezon öncesinde şampiyonluk için umutları yeşeren taraftarların, yönetimin müjdelediği takıma kazandırılacak yeni isimler konusunda inançlı bekleyişinin sürdüğü öğrenildi.

fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Transferde Bombaları Patlatıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement